Meeting Care Thuiszorg

Meeting Care is gevestigd in de Duynsberg en biedt thuiszorg bij cliënten in de regio Tilburg. Wij staan voor kleinschalige zorg en persoonlijk contact.

Met een vast team kijken we wat onze cliënt nodig heeft en zoeken we samen passende oplossingen. Wij zijn betrokken, respecteren de eigen regie van cliënten en de (on)mogelijkheden van naasten.

Werken bij

Wij creëren voor onze medewerkers een fijne thuisbasis, zij werken graag bij ons en hebben hart voor de cliënt.

Wat is onze koers?

Goede zorg staat voorop. Wij vinden ook dat zorg persoonlijk moet blijven. Wij zetten ook in de toekomst in op een kleinschalige organisatie met korte lijnen. Goed werkgeverschap is belangrijk voor ons, evenals het duurzaam binden van cliënten en medewerkers.

Onze kernwaarden:

  • Deskundigheid: Wij leveren kwalitatief goede zorg. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding en ervaring en werken volgens de benodigde protocollen.
  • Klantgerichtheid: Wij respecteren de wensen van de cliënt en we denken en werken mee om ervoor te zorgen dat de cliënt op een prettige manier zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Met een klein team en weinig overhead wordt de tijd zo effectief mogelijk aan de cliënt besteed.
  • Persoonlijke aandacht: Wij geven persoonlijke zorg en werken met een klein en vast team van zorgverleners. Zo volgen we eenvoudig het welzijn van onze cliënten en kunnen we snel inspringen als er andere zorg nodig is. 
  • Goed werkgeverschap: Wij geven medewerkers ruimte en verantwoordelijkheid en ontvangen loyaliteit en betrokkenheid terug. Wij leiden medewerkers op zodat zij kunnen groeien en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Leren bij

Wij leiden regelmatig BBL-ers op. Wij vinden het belangrijk om onze ervaring te delen met studenten, maar ook om samen met studenten te kijken hoe de zorg verbeterd kan worden. Een BBL-er wordt bij ons gewoon als een medewerker gezien, dat betekent dat je gewoon deel uitmaakt van ons team. 

Regelmatig zal er een voortgangsgesprek plaatsvinden, hierin kun jij aangeven waar je tegen aanloopt maar krijg je ook tips en tops van de directie.

Samen zorgen we ervoor dat jij jouw diploma behaald en wellicht bij ons kan blijven werken.

Locaties

Meeting Care Thuiszorg

Indigolaan 600
5044 SJ  Tilburg
Thuiszorg
Indigolaan 600
5044 SJ
 Tilburg