MO Den Bosch

MO Den Bosch is een organisatie voor maatschappelijke opvang en vrouwenopvang in de regio Den Bosch. Wij begeleiden mensen met complexe problematiek, die dak-/thuisloos zijn of met relationeel geweld te maken hebben. Ook begeleiden wij Nederlandse en buitenlandse slachtoffers van mensenhandel (en hun kinderen). In 2017 hebben wij 500 mensen begeleid naar een zelfstandiger bestaan. 

Onze ervaring leert dat grip op het leven krijgen én houden niet altijd eenvoudig is. Het leven brengt hindernissen met zich mee en mensen hebben vaak al een lange weg afgelegd voordat ze bij ons komen. 

We kijken naar de mens in zijn of haar unieke situatie en stellen samen doelen op. Door onze professionele en integrale aanpak begeleiden we mensen naar een zo zelfstandig mogelijk leven. We geloven in leren en ontwikkelen ter versterking van de positie van de medemens in de samenleving. De relatie tussen de cliënt en de professional is altijd gebaseerd op wederzijds respect en we vertrouwen daarbij op de eigen kracht, de talenten en de mogelijkheden van mensen.

  • Wij bieden opvang en begeleiding op maat
  • Wij zijn altijd toegankelijk, bereikbaar en beschikbaar
  • Samenwerking binnen en buiten onze regio hoort bij ons werk

Werken bij

Maatschappelijke Opvang Den Bosch: een organisatie die volop in beweging is. Aan iedereen vragen we mee te denken en mee te doen om een zo goed mogelijk product neer te zetten. Dit betekent in de komende jaren veel beweging in de organisatie maar ook samen bewegen. Onze organisatie heeft een uitgebreid en gedifferentieerd aanbod, gemotiveerd en deskundig personeel en wij zijn sterk in outreachend werken. 

Ben je niet bang voor verandering? Draag je de opvang een warm hart toe? Wil je jouw expertise toevoegen aan wat we al in huis hebben? Dan is werken bij MO Den Bosch voor jou de juiste keuze! Binnen onze organisatie krijgen medewerkers volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit in een professioneel team, met veelzijdige, creatieve mensen. 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.modenbosch.nl

Leren bij

De MO biedt verschillende mogelijkheden om stage te lopen om zo jouw vaardigheden te vergroten en kennis uit de praktijk op te doen. Wij investeren graag in toekomstige beroepskrachten; onze toekomstige collega’s. Als organisatie leren wij ook van stagiairs, bijvoorbeeld over nieuwe ontwikkelingen en visies op professioneel gebied. 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.modenbosch.nl

Vrijwilligers bij

Heb je tijd over en wil je je inzetten in een maatschappelijke organisatie? Dan is vrijwilligerswerk bij de Maatschappelijke Opvang Den Bosch iets voor jou! We hebben verschillende werkzaamheden; afhankelijk van onze behoefte en natuurlijk van jouw inzetbaarheid en voorkeur. 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.modenbosch.nl

Locaties

MO Den Bosch

Aartshertogenlaan 23
5212 Cb  's-Hertogenbosch

Vacatures MO Den Bosch

Bekijk de 3 actuele vacatures van MO Den Bosch en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van MO Den Bosch maak dan een vacature-alert aan.

Welzijn
Aartshertogenlaan 23
5212 Cb
 's-Hertogenbosch