Neos

Neos is een professionele en daadkrachtige organisatie voor maatschappelijke opvang en aanpak van huiselijk geweld. We bieden zorg, opvang en begeleiding voor mensen en kwetsbare gezinnen in moeilijke en problematische situaties. Daarnaast wordt een veilige opvang geboden aan bedreigde vrouwen en kinderen als gevolg van huiselijk geweld. Wij organiseren samen met cliënten oplossingen en ondersteunen hen naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Met circa 325 medewerkers is Neos een slagvaardige organisatie met een groot netwerk en een diversiteit aan samenwerkingsverbanden. Ons aanbod bestaat uit uiteenlopende voorzieningen en diensten op het gebied van 24-uurs verblijf, wonen, werken en participatie. Deze dienstverlening kunnen we in elke gewenste combinatie inzetten.

Werken bij

Een organisatie voor maatschappelijke opvang en aanpak van huiselijk geweld voor Eindhoven en omstreken. Wij organiseren oplossingen die hout snijden vanuit het geloof in de mogelijkheden van mensen. Neos biedt onderdak en/of begeleiding en wij ondersteunen mensen naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.
 
Wij werken nauw samen met andere organisaties, zodat cliënten een passend aanbod ontvangen. Daadkracht en een onderzoekende houding kenmerken onze manier van werken. Neos verleent zowel basale opvang als AWBZ-zorg.

Contactpersoon

Tineke Schilders

Vrijwilligers bij

Contactpersoon

Tineke Schilders

Locaties

Neos

Keizer Karel V Singel 45
5654 NM  Eindhoven

Vacatures Neos

Bekijk de 5 actuele vacatures van Neos en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Neos maak dan een vacature-alert aan.

Welzijn
Keizer Karel V Singel 45
5654 NM
 Eindhoven