Wij vragen

Wij zoeken een vrijwilliger voor Changes.

Changes is de 24-uurs opvang voor jongeren die dakloos zijn en op verschillende leefgebieden ondersteuning en begeleiding nodig hebben.

Het betreft een groep van 10 jongeren in de leeftijd van 16 – 23 jaar in een open setting waarbij we middels maatwerktrajecten de jongeren voorbereiden op zelfstandigheid binnen de maatschappij.

Voor onze locatie aan de Barrierweg in Eindhoven zoeken we enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om binnen deze setting te werken met deze doelgroep.

Je werkzaamheden bestaan uit hand en span diensten binnen de locatie waarbij je samen met een groepsbegeleider de gezelligheid, veiligheid en gezondheid van de jongeren voor ogen hebt.

Je kunt ook ingezet worden voor laagdrempelige activiteiten met één of meerdere jongeren zoals het doen van boodschappen, koken of ondersteuning bij activiteiten.

Samen met de groepsbegeleider kijk je wat je verder aan taken en activiteiten binnen de locatie kunt doen.

We bieden je een leuke vrijwilligers functie bij een boeiende doelgroep.

Je wordt begeleid en ingewerkt waardoor je ook zelfstandig zaken op kunt pakken. Zowel praktische zaken, als laagdrempelige activiteiten met jongeren.

Creatieve ideeën die bijdragen aan de veiligheid en gezelligheid binnen de locatie zijn welkom!

Heb jij affiniteit met deze doelgroep, vind je het leuk om zowel met een groep jongeren als individuele jongeren te werken, ben je een teamplayer die stevig in zijn/haar schoenen staat en heb je een ondersteunende inslag?

Reageer dan!

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende