Nieuwe Start Woonzorg B.V.

Nieuwe start Woonzorg biedt begeleid wonen en ambulante begeleiding aan mensen die door gedrags-, psychische-, of LVB problematiek ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven. Wij bieden begeleiding in de thuissituatie of in één van onze huizen of studio/appartementen in Eindhoven e.o..

Momenteel werken er 45 werknemers bij ons die begeleiding geven aan ca. 70 cliënten. 

Werken bij

Wij zijn een werkgever die houdt van korte lijnen en een open gesprekscultuur waarin ruimte is voor de wensen en behoeftes van de medewerkers. We zijn onderverdeeld in 3 teams van begeleiders (Eindhoven Noord en Centrum en team Westerhoven) en de werknemers op kantoor. Regelmatig verrassen we onze medewerkers met iets leuks, dat kan een klein presentje zijn, een online pubquiz zoals in Corona tijd of een borrel als het straks weer mag. 

Op dit moment zijn we bezig met het project ‘duurzaamheid’ en ‘gezonde en fitte werknemers’. Dit vinden we als werkgever belangrijk! 

Binnen de organisatie wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers; zo hebben we een uitgebreid aanbod aan interne trainingen, is het mogelijk om deel te nemen aan congressen en externe cursussen en hebben we intern de mogelijkheid om met een coach te werken. Je zal werkzaam zijn binnen een jonge en professionele organisatie boordevol ambities, waar kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staat.

Leren bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben momenteel 4 BBL leerlingen in dienst, zij worden uitstekend begeleid door hun vaste mentor en draaien mee in de teams. 

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn zeker welkom bij Nieuwe Start Woonzorg mits ze kennis hebben van en ervaring hebben met onze doelgroep.

Locaties

Nieuwe Start Woonzorg B.V.

Tongelresestraat 88
5613 DM  Eindhoven

Westerhoven

Loveren 2 / 2a
5563 AD  Westerhoven
Geestelijke Gezondheidszorg
Tongelresestraat 88
5613 DM
 Eindhoven