NovaFarm-Grip logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De visie van NovaFarm-Grip is dat iedereen recht heeft op nieuwe kansen en mogelijkheden als het even niet meezit. Een nieuwe kans om te werken aan een zinvol bestaan. En weer volwaardig deel te nemen aan de maatschappij. Maar het valt niet mee om weer op te krabbelen als je bijvoorbeeld hebt te maken met verslaving of psychische problemen. Behandelopnames duren steeds korter en goede nazorg ontbreekt in veel gevallen. Terwijl het daar eigenlijk pas begint. Om écht een positieve wending te geven aan je leven, heb je tijd nodig. Veel tijd. En ruimte om los te komen uit je eigen omgeving, waar verleidingen op de loer liggen. NovaFarm-Grip speelt daarop in door begeleidingstrajecten aan te bieden op boerderijen. Daarbij wonen clienten op een boerderij (altijd kleinschalig) en gaan naar vermogen mee helpen op de boerderij.

De plekken zijn zeer divers (denk hierbij aan reguliere boerenbedrijven zoals een melkveehouderij, geitenhouderij maar bevoorbeeld ook maneges of boerderijen waar zeer laagdrempelige dagbesteding mogelijk is. Vanuit NovaFarm-Grip wordt intensieve begeleiding geboden om het leven van de client weer op de rails te krijgen en te houden. Op alle leefgebieden streven we na dat de client na uitstroom (meestal een jaar) weer zo zelfstandig mogelijk uitstroomt. Naast het wonen op de boerderij bieden we ook losse dagbesteding. Mensen komen dan vanuit thuis om op een boerderij deel te nemen aan de dagbesteding. Waar nodig kunnen we ook ambulante begeleiding bij de mensen thuis bieden. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

NovaFarm-Grip Hoofdgebouw

Regio Breda

Regio Den Bosch

Regio Eindhoven

Regio Helmond

Regio Roosendaal

Regio Tilburg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

NovaFarm-Grip is een klein bedrijf met een platte organisatie. De lijnen zijn kort waardoor we snel door kunnen pakken. Je werkt veel individueel, maar kan altijd terugvallen op het team. NovaFarm-Grip heeft goede arbeidsvoorwaarden in de vorm van de COA GGZ.

We werken samen met fijne boerderijen waar mensen de kans krijgen om aan zichzelf te werken onder begeleiding van de casemanager en woonbegeleider.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We zijn een erkend leerwerkbedrijf en biede stages voor HBO studenten die een zorggerelateerde opleiding volgen.

Contactpersoon

Vacatures NovaFarm-Grip ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van NovaFarm-Grip? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft NovaFarm-Grip geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures NovaFarm-Grip ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft NovaFarm-Grip geen vrijwilliger vacatures open staan.