ODA zorg ouderen de aandacht

ODAZorg staat voor “ouderen de aandacht”. Wij plaatsen de mens in het midden, en organiseren de zorg rondom kwetsbare ouderen met psychogeriatrische problemen. We doen dit op een manier die bijdraagt aan het vervullen van een voor de oudere en zijn/haar naasten zinvolle invulling van het leven. We zien cliënten als evenwaardige gesprekspartners: de cliënt als deskundige op het gebied van hoe deze wil leven, onze medewerker als deskundige op hoe dit ondersteund kan worden. 

Missie
We zien ouderen als volwaardige burgers, als mensen die mee willen doen. We willen hen dan ook het gevoel geven dat ze er toe doen. Daar gaat het ons om. Zo dragen we bij aan een menswaardig bestaan en aan een samenleving waarin iedereen meetelt.

Strategie
ODAZorg wil er aan bijdragen dat kwetsbare ouderen zo lang mogelijk mee blijven doen in de samenleving. We doen dit door het aanbieden van zorg en het helpen bij het inrichten van leefomgevingen die dit mogelijk maken. Hierbij nemen we het verhaal en de levenswandel van de cliënt als uitgangspunt voor de zorgverlening.

Werken bij

Bij ODAZorg werken gekwalificeerde en BIG-geregistreerde professionals op HBO en MBO niveau. We werken volgens de Standaard Dementie en zijn aangesloten bij regionale netwerken. Hierin werken we samen met andere zorgorganisaties, zodat we de best mogelijke zorg kunnen leveren aan de cliënt en zijn omgeving.

Er wordt veel aandacht besteed aan het behouden en uitbreiden van kennis en vaardigheden, zoals het bijwonen van congressen en het volgen van cursussen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorgverlening.

Kleinschalig en laagdrempelig, dat is hoe we de zorgverlening organiseren. Zo zijn we goed herkenbaar en benaderbaar voor onze cliënten. Spreekt deze werkwijze je aan? Regelmatig hebben we vacatures, maar je kunt ook een open sollicitatie sturen via info@odazorg.nl. We gaan graag in gesprek met je!

Vrijwilligers bij

Locaties

ODA zorg ouderen de aandacht

Jan Tinbergenstraat 4h
5491 DC  Sint-Oedenrode

Vacatures ODA zorg ouderen de aandacht

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ODA zorg ouderen de aandacht maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Jan Tinbergenstraat 4 h
5491 DC
 Sint-Oedenrode