Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

OIM Brabant BV is onderdeel van OIM Orthopedie. De beste, snelste en meest toonaangevende speler zijn in de orthopedische markt: dat is onze ambitie. Omdat we daarmee onze droom kunnen verwezenlijken: een samenleving waaraan iedereen zo goed mogelijk kan deelnemen. Ongeacht zijn of haar beperking in lichamelijke mobiliteit. OIM Orthopedie gaat voor jou! Bij OIM Brabant BV werken rond de 20 medewerkers, verdeeld over 4 locaties.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

OIM Brabant BV

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het leven van onze klanten aangenamer maken door bij te dragen aan hun lichamelijke mobiliteit. Plezier hebben in je werk, samen successen vieren. Dat is werken bij OIM Brabant BV. Van onze medewerkers verwachten we een flexibele, no-nonsense houding. Je wilt jezelf continu verbeteren en met de organisatie mee ontwikkelen. De dynamische werkomgeving biedt jou mogelijkheden om door te groeien en geeft je ruimte voor eigen initiatief.

Samenwerking en het denken in kansen en oplossingen vinden wij belangrijke eigenschappen. Je gaat echt voor de klant. Wij geven iedereen de ruimte talenten te ontwikkelen. Om ideeën over hoe we OIM Brabant BV kunnen verbeteren uit te spreken en uit te werken. Wij zorgen voor een open, informele en ongedwongen werksfeer met voldoende uitdaging. Een inspirerende sfeer die je nergens anders tegenkomt. De OIM sfeer.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij geloven dat de ontwikkeling van onze mensen leidt tot de ontwikkeling van OIM Brabant BV. Daarom bieden wij onze mensen een uitdagende baan en voortdurend opleidingsmogelijkheden. Wij hebben mogelijkheden voor stagiaires, starters en doorstromers.

Wij stimuleren medewerkers cursussen en opleidingen te volgen op hun eigen vakgebied. Daarnaast organiseren wij interne trainingen en opleidingsdagen op maat. Ook hebben wij eigen praktijkbegeleiders voor de opleiding tot orthopedisch (schoen)technicus. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende niveaus (V)MBO en HBO stagiaires en medewerkers in opleiding.

|

Er zijn geen vacatures voor OIM Brabant BV.