Oktober

Over Stichting Oktober  

Kwaliteit van leven, daar werken we samen aan. Van administratief medewerker tot verpleegkundige. Samen met bewoners, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers. Iedere dag werken we samen aan kwaliteit van leven. En iedereen speelt hierin een belangrijke rol en is gelijkwaardig aan elkaar.   

Zo leveren we bij Oktober de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. In onze huizen bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg voor ouderen die herstellen na een val of vanwege een aandoening. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, zorg- en ondersteuning voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. Met onze zorg- en dienstverlening zijn we er voor ouderen met een zorg- of ondersteuningsvraag in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.  

Graag tot ziens bij;

Oktober 
Samenzorg voor iedereen

Werken bij

Wonen, zorg en welzijn komen samen bij Oktober

Bij Oktober leveren we de best passende zorg aan kwetsbare ouderen in de Kempen, Veldhoven en Aalst-Waalre. Voor deze doelgroep bieden we verpleeghuiszorg voor psychogeriatrische (PG) en somatische bewoners. En we zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg. We bieden daarnaast ook palliatieve zorg in ons Hospice, woonvormen voor cliënten met een volledig pakket thuis, eerstelijnsverblijf, dagbesteding en dagbehandeling, huishoudelijke hulp en services. We staan klaar voor mensen in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Kwaliteit van leven, daar gaan we samen voor! De medewerkers en vrijwilligers van Oktober doen er alles aan om dit samen met de bewoner of cliënt en diens familie en vrienden te bereiken. We luisteren naar hun verhaal en sluiten aan bij datgene wat voor hen belangrijk is. En zoeken dan naar een maatwerkoplossing omdat we altijd uitgaan van hetgeen nog wel kan, soms met een beetje ondersteuning. Er kan niets op tegen de waardering die je voelt als je een lach tovert op het gezicht van jouw cliënt.  

Leren bij

Ben jij switcher of student en wil je werken in de ouderenzorg?

Kom leren en werken bij Oktober!

Zit je nog op school en wil jij meer weten over leren en werken in de zorg? Werk je nu in een ander beroep en wil je graag in de ouderenzorg gaan werken? Of ben je er een tijdje tussenuit geweest en heb je wellicht wat bijscholing nodig? Ook dan zijn wij op zoek naar jou. We leiden je op tot Helpende Plus, Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4. We geven jou graag advies op maat, zodat jij het traject kunt kiezen wat het beste bij jou past. Na het afronden van de opleiding ontvang je het wettelijk erkende diploma en heb je uitzicht op een vaste baan bij Oktober! Nieuwsgierig? Bekijk dan onze mogelijkheden!

Vrijwilligers bij

Zet jij je graag in voor anderen?

Kom dan een kijkje nemen!

Als vrijwilliger bij Oktober kun je veel waarde toevoegen aan het leven van onze cliënten. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk in de Kempen, Veldhoven of Waalre? Wij hebben een divers aanbod aan vrijwilligerswerk dat vast past bij jouw interesses, talenten en mogelijkheden.

Locaties

Oktober

Wielewaal 10
5531 LJ  Bladel

Oktober 't Hofhuys

Eerselsedijk 2
5571 CM  Bergeijk

Oktober De Hoevenakkers

Hoevenakkers 1a
5581 AV  Waalre

Oktober Floriaan

Wielewaal 10
5531 LJ  Bladel

Oktober Hulp bij het huishouden Regio Heeze/Leende

Wielewaal 10
5531 LJ  Bladel

Oktober Hulp bij het Huishouden regio Oirschot

Wielewaal 10
5531 LJ  Bladel

Oktober Hulp bij het huishouden Regio Valkenswaard

Wielewaal 10
5531 LJ  Bladel

Oktober Kempenland

Rondweg 25
5531 AJ  Bladel

Oktober Kerkebogten

Gebint 70
5521 WG  Eersel

Oktober Leuskenhei

Leuskenhei 51-53-55-57
5508 CR  Veldhoven

Oktober Mariahof

Marialaan 38
5541 CE  Reusel

Oktober Merefelt

Parklaan 2
5504 GB  Veldhoven

Oktober Rundgraafpark

Houtwal 1-117
5509 KK  Veldhoven
Webclip afbeelding

Vacatures Oktober

Bekijk de 202 actuele vacatures van Oktober en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Oktober maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Wielewaal 10
5531 LJ
 Bladel