ONS welzijn logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

ONS welzijn is een maatschappelijk dienstverlener met 300 medewerkers en vele vrijwilligers. Wij bieden hulp aan mensen van alle leeftijden met een vraag of situatie die zijzelf (even) niet alleen kunnen oplossen. Op het gebied van wonen, meedoen, financiën, zorg, opgroeien en ontwikkelen. Vanuit dorpen en wijken werken wij aan preventieve, duurzame oplossingen voor de inwoners. Wij leggen verbindingen tussen mensen en instanties in nauwe samenwerking met vrijwilligersorganisaties, gemeenten en partners.

ONS welzijn werkt in vijf gemeenten, maar we doen niet overal hetzelfde. Onze dienstverlening hangt af van de lokale afspraken met een gemeente.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Oss

Bernheze

Boekel

Maashorst

Meierijstad

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil jij werken in een dynamische organisatie? Aan de slag met uitdagende werkzaamheden waarmee je echt verschil kunt maken? Bij ONS welzijn krijg je ruimte voor ontwikkeling, flexibiliteit en creativiteit. Ontdek waar jouw kansen liggen en leer van collega’s door samen op te trekken en te bouwen aan de innovatie van onze dienstverlening. 

We werken met deskundige teams in de wijk, met betrokken vrijwilligers in de buurt en met gedreven collega’s op kantoor. We hechten waarde aan informele activiteiten om elkaar beter te leren kennen en een goede werksfeer te bevorderen. Door samen te werken komen onze verschillende expertises het beste tot zijn recht. We werken in de gemeenten Bernheze, Boekel, Maashorst, Meierijstad en Oss.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Je houdt wel van een praatje? Een wandeling maken? Of je hebt twee rechterhanden en je wilt iets betekenen voor anderen? Dan zijn we op zoek naar jou! ONS welzijn verwelkomt je graag als vrijwilliger en heeft gevarieerde vrijwilligersvacatures voor jou. Samen bekijken we welke vrijwilligerswerkzaamheden het beste binnen je kwaliteiten en wensen passen. Met een uurtje van je tijd maak jij het verschil!

Voor mekaar 

Hou je van een praatje? Een wandeling maken? Kun je iets betekenen voor iemand met een bijzondere vraag? De website Voor mekaar helpt je bij het vinden van een een-op-een passende match. Bekijk ONS prikbord voor alle openstaande advertenties.

Vacaturebank 

Wil je aan de slag bij een vrijwilligersorganisatie of bij ONS welzijn? Is jouw vrijwilligersorganisatie op zoek naar nieuwe vrijwilligers? Bekijk de website Vacaturebank, de verzamelplek voor alle vrijwilligersvacatures in jouw buurt.

Contactpersoon

Vacatures ONS welzijn ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van ONS welzijn en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van ONS welzijn? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft ONS welzijn geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures ONS welzijn ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft ONS welzijn geen vrijwilliger vacatures open staan.