Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

ONS is een ambitieuze, kleinschalige zorgaanbieder die in de regio Eindhoven gespecialiseerde begeleiding biedt aan kinderen met ernstige, complexe gedragsproblemen, psychiatrische problemen en/of leerproblemen. Wij bereiden kinderen voor op hun toekomstige plaats in onze samenleving.
Daarnaast verzorgt ONS onderwijs-zorgarrangementen, individuele begeleiding, pedagogische thuisbegeleiding en worden diverse trainingen aangeboden om kinderen en hun ouders beter weerbaar te maken en in hun kracht te zetten.

ONS creëert een veilige ontwikkelomgeving dichtbij de belevingswereld van een kind. Het onderscheidend vermogen van ONS komt volledig tot zijn recht in de verbindende schakel die wij vervullen tussen de school- en thuissituatie.  Medewerkers van ONS zetten zich elke dag onverminderd betrokken in voor kinderen, die extra zorg behoeven-, en verdienen. Wij gaan door waar anderen stoppen, vinden betekenis in ONS werk, geven net dat beetje meer en vinden ieder kind de moeite waard om hun best voor te doen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

ONS-Zorgt

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Je bent een professional met ambitie en een missie. Je bent in staat om kinderen uit te dagen op te groeien naar een zo zelfstandig mogelijke volwassenheid. Je doet dit op een groepsgerichte wijze, maar hebt daarbij tevens oog voor het individu.

Je hebt passie voor het vak, kunt omgaan met heftige omgangsproblematieken zoals MCDD, ASS, ADHD, hechtingsproblematiek, depressie, etc. Je weet van aanpakken, bent zelfstandig, flexibel, en hebt een open houding. Je kunt planmatig werken, differentiatie in ondersteuning aanbrengen.

Je bent in staat om individuele begeleidingsplannen op te stellen en bent goed in de afstemming en samenwerking met ouders en verschillende disciplines. Je passie ligt bij bovengenoemde doelgroep en leeftijdsgroep 4 -12 jaar.`

|

Er zijn geen vacatures voor ONS-Zorgt.