Opvanghuis Berlicum logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Sinds de oprichting in 1924 houdt Opvanghuis Berlicum zich als familiebedrijf bezig met het bieden van begeleiding en ondersteuning aan maximaal 40 mensen met een psychiatrische problematiek, al dan niet gecombineerd met een verslaving, verstandelijke beperking, zware schuldenlast en een justitieverleden. Kenmerkend voor deze doelgroep is dat zij op meerdere leefgebieden over onvoldoende vaardigheden beschikt. 

Opvanghuis Berlicum is rustig gelegen in een prikkelarme omgeving midden in de bossen van de gemeente Sint Michielsgestel. Hier bieden wij huisvesting, begeleiding en ondersteuning met een team van 13 vaste medewerkers en stagiaires.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Opvanghuis Berlicum

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De expertise van de medewerkers wordt ten volste benut bij het realiseren van kwaliteit. Opvanghuis Berlicum vindt het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Er wordt doorlopend geïnvesteerd in de kwaliteit van de medewerkers door middel van scholing en coaching.

Als medewerker ben je met name gericht op het oplossen van problemen en het goed tot uitvoer brengen van de taken. De taakverdeling is niet expliciet verbonden aan een bepaald persoon of functie maar is verspreid over de hele organisatie en concentreert zich op bepaalde knooppunten.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

SBB erkend leerbedrijf. 

We hebben zowel MBO als HBO stageplaatsen.

Vacatures Opvanghuis Berlicum ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vacatures van Opvanghuis Berlicum en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Opvanghuis Berlicum? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Opvanghuis Berlicum geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Opvanghuis Berlicum ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Opvanghuis Berlicum geen vrijwilliger vacatures open staan.