Pameijer Mozaïk logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Pameijer is er voor iedereen voor wie meedoen in de samenleving lastig is. We ondersteunen kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (lichte) verstandelijke beperking. We helpen ze verder bij wonen, werken en opgroeien, altijd vanuit hun eigen kracht en talent. Sinds 2015 is Mozaïk onderdeel van Pameijer. Mozaïk is actief in Brabant, Zeeland en Rotterdam-Rijnmond. 

Mozaïk biedt ondersteuning aan mensen met een psychiatrische en/of verslavingsproblematiek in combinatie met ernstige problemen op sociaal terrein, wonen, werk, financiën en justitie. Dikwijls is er bovendien sprake van een verstandelijke beperking. De ondersteuning omvat ambulante, specialistische GGZ-behandeling en begeleiding (zowel regulier als forensisch),  toeleiding/bemoeizorg en ondersteuning multiproblematiek.

Mozaïk heeft twee teams die nauw met elkaar samenwerken: het behandelteam die zich met gespecialiseerde GGZ zorg bezig houdt en het begeleidingsteam die (maatschappelijke) begeleiding biedt aan mensen met multiproblematiek. Mozaïk Brabant bestaat uit circa 20 collega’s. Pameijer als geheel heeft circa 2600 mensen in dienst die circa 6000 cliënten ondersteunen en coachen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Pameijer Mozaïk

Peter Vineloolaan

Linker Rottekade (3e verdieping)

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

In alles wat we bij Pameijer doen, staat de mens centraal. Onze mensen zijn avontuurlijk energiek, daadkrachtig en leggen graag verbindingen. Pioniers met een missie, het lef om dingen anders te doen en de energie om door te zetten. Zij gaan voor een samenleving waar iedereen ertoe doet en ondersteunen mensen, ook de meest kwetsbare, bij het versterken van hun eigen kracht. Past dat bij jou?

Contactpersoon

Vacatures Pameijer Mozaïk ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Pameijer Mozaïk? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Pameijer Mozaïk geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Pameijer Mozaïk ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Pameijer Mozaïk geen vrijwilliger vacatures open staan.