Partners voor Jeugd

Partners voor Jeugd (PvJ) is een overkoepelend samenwerkingsverband van organisaties die actief zijn in de Jeugdbescherming & Jeugdreclassering en Pleegzorg. Met elkaar bieden we een stevige basis voor onze professionals die iedere dag bezig zijn met het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders. Zodat elk kind veilig op kan groeien en zich kansrijk kan ontwikkelen.

Een van onze werkmaatschappijen is de William Schrikker Jeugdbescherming en Jeugdreclassering. De WSS JB&JR geeft begeleiding aan ouders, kinderen en jongeren die een beperking of een ziekte hebben en waar ernstige zorgen zijn over de veiligheid en ontwikkeling van kinderen.

Werken bij

Wij geven de jeugd een jeugd. Een zo normaal mogelijk leven, waarin kwetsbare kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Zodat zij uitzicht hebben op een mooie toekomst vol kansen.

Ook jouw toekomst krijgt aandacht, want we bieden je volop opties om je verder te ontwikkelen. En om het beste uit jezelf te halen, krijg je ook begeleiding en vrijheid. Zo ontdek je de beste aanpak voor het ondersteunen van kinderen en hun ouders en voor je eigen carrière. Zo maak je echt het verschil.

Leren bij

Ons Expertisecentrum helpt je verder. Daar kun je elke training of opleiding volgen om jouw werk makkelijker te maken. Of het nu gaat om vakinhoudelijke zaken of meer om persoonlijke vaardigheden. Zo sta je stevig in je schoenen en kun je je eventueel ontwikkelen tot expert in jouw vakgebied.

Contactpersoon

Mirjam Fleur

Locaties

Dé Plek

Noord Brabantlaan
5657 GB  Eindhoven

Meetingpoint Breda

Lage Mosten 37
4822 NK  Breda

Partners voor Jeugd

Bijlmerdreef 101
1102 BP  Amsterdam

Vacatures Partners voor Jeugd

Bekijk de 1 actuele vacatures van Partners voor Jeugd en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Partners voor Jeugd maak dan een vacature-alert aan.