Pluryn logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg. 

Doelgroep en locatie Eindhoven
Het kleinschalige Kinderdienstencentrum Heimdal in Eindhoven is er voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende problematiek. Speciaal voor deze groep hebben we een aantal kinderdiensten ontwikkeld. Er is een dagbehandeling (Heimdal), ambulante dienstverlening (Novae) en een logeerhuis (de Roskam).

De Roskam is het logeerhuis voor kinderen en jongeren tot 23 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking en bijkomende problematiek. Het logeerhuis is er om het gezin van het kind te ontlasten. Ouders hebben hierdoor even de tijd voor zichzelf en de kinderen vinden het leuk om uit logeren te gaan en met leeftijdsgenoten te spelen. Kinderen komen in het weekend, doordeweeks en tijdens vakanties logeren.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Kinderdienstencentrum Heimdal

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

KDC Heimdal betekent dat er gewerkt wordt vanuit 3 diciplines, dagbehandeling, ambulante zorg thuis en logeren op locatie. Inzetbaarheid van medewerkers is mogelijk op alle drie de disciplines. Dit alles vanuit de antroposofische visie voor kinderen van 0-18 (21) jaar, met een lichamelijke en verstandelijke beperking met bijkomende problematiek zoals o.a. autisme. KDC Heimdal is een kleinschalige locatie met een vast team medewerkers met passie voor de zorg.

Contactpersoon: Miriam Damen of Sonja Keijsers

E-mailadres: mdamen2@intermetzo.nl, skeijsers@intermetzo.nl

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij bieden stageplaatsen voor studenten van een HBO opleiding gerelateerd aan ons werkgebied.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers kunnen meedraaien in het dagelijkse programma, waarbij zij extra handen zijn, onder andere bij wandelen, zwemmen, eetmomenten.

Contactpersoon

Vacatures Pluryn ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 5 actuele vacatures van Pluryn en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Pluryn? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Pluryn geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Pluryn ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Pluryn geen vrijwilliger vacatures open staan.