PlusTeam GR

Wil je werken in een informele sfeer bij een jonge organisatie die graag out of the box denkt? Met voldoende mogelijkheden je verder te ontwikkelen? Op je eigen manier vormgeven aan de kanteling van de zorg? Bouw je graag samen aan een organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat doen wij?
Medewerkers zijn in dienst van de Gemeenschappelijke Regeling (GR) PlusTeam (specialistisch wijkteam) en verrichten werkzaamheden op verschillende locaties in beide gemeenten. Het PlusTeam zorgt sinds 2015 met name voor de ondersteuning (jeugdzorg en Wmo) van multi-probleem huishoudens voor de gemeenten Geldrop-Mierlo en Waalre. Geldrop-Mierlo telt zo’n 40.000, en Waalre zo’n 17.000  inwoners, beiden liggen in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant.

Wie zijn wij?
Wij zijn met ruim 30 collega’s, die allemaal een zorgachtergrond hebben met verschillende specialisaties. Iedereen heeft een SKJ registratie of kan dit binnen het PlusTeam behalen. Je kunt ons vergelijken met een specialistisch wijkteam.

Werken bij

Wij vinden het belangrijk klant- en oplossingsgericht te werken en gedrevenheid te tonen. Je werkt altijd samen met een collega per gezin, waarbij je inwoners en hun sociaal netwerk, passende oplossingen laat zoeken. Een faciliterende rol conform Sonestra, wij zijn immers maar tijdelijke passanten. Indien nodig wordt gekeken naar aanvullende externe (professionele) ondersteuning.

Interesse?

Wil jij flexibele werktijden? Werken in een informele sfeer waarbij persoonlijke ontwikkeling & vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij het PlusTeam aan het juiste adres.

Contactpersoon

Ans van der velden

Leren bij

We hebben een interne leerroute voor HBO geschoolde mensen die nog geen SKJ registratie hebben.

Contactpersoon

Ans van der Velden

Vrijwilligers bij

Onze organisatie is altijd op zoek naar vrijwilligers voor ondersteuning van specifieke gezinnen. Iedereen die hierin wil meedoen kan zich bij ons melden. Wij kijken dan of er een maatwerk oplossing geboden kan worden.

Contactpersoon

Ans van der Velden

Locaties

PlusTeam GR

de Meent 2
5664 GC  Geldrop

PlusTeam GR Waalre

de Meent 2
5664 GC  Geldrop