Pompestichting

De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen.

De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een expertise centrum en locaties die specifiek zijn ingericht op langdurige forensisch psychiatrische zorg. Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing.

De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij. Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel. De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt.

Werken bij

Centraal in de bedrijfsvoering staan een goede kwaliteit van management en medewerkers, een open en actiegerichte cultuur, lange termijngerichtheid en continue verbetering en vernieuwing. De inspanningen van de Pompestichting zijn gericht op het veiliger maken van de samenleving en op het zo optimaal mogelijk terug laten keren van een cliënt in de maatschappij.

Continue inschatting van de risico's op herhaling, oftewel delict preventie, vormt in het gehele (behandel)proces een essentieel onderdeel. De Pompestichting heeft een belangrijke opdracht in het vinden van de balans tussen veiligheid voor de maatschappij en een nieuwe kans voor de cliënt. Wil jij daar een actieve bijdrage aan leveren, aarzel dan niet en solliciteer!

Leren bij

De Pompestichting maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep, waar opleidingen zijn voor: 

Vrijwilligers bij

Vrijwilligerswerk binnen de Pompestichting is belangrijk en dankbaar werk. De mogelijkheden zijn divers. Er is altijd vrijwilligerswerk dat bij je past:

  • patiënten bezoeken;
  • activiteitenbegeleiding en/of –ondersteuning;
  • begeleiden bij kerk- en/of ziekenhuisbezoek.

Vrijwilligers kunnen bij de Pompestichting rekenen op professionele begeleiding.


Contactpersonen:

Joyce van Zutphen, j.v.zutphen@pompestichting.nl
Sandy van Haalen, 
s.van.haalen@pompestichting.nl 
Bauk Zondag, b.zondag@pompestichting.nl

Locaties

Kairos

Eekbrouwersweg 6
5233 VG  's-Hertogenbosch

Pompestichting

Brand 75
5411 RW  Zeeland

Vacatures Pompestichting

Bekijk de 1 actuele vacatures van Pompestichting en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Pompestichting maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Brand 75
5411 RW
 Zeeland