PoZoB

Sinds 2002 verbetert PoZoB (Praktijkondersteuning Zuidoost-Brabant) de eerstelijns zorg voor patiënten met een chronische of psychische aandoening en voor kwetsbare ouderen.

Wij geloven in gezamenlijke zorgverbetering in de vorm van praktijkondersteuning, zorgprogramma’s en wetenschappelijk onderzoek. Kwaliteit van zorg staat bij ons voorop. Samen met zorgverleners en patiënten gaan we voor de beste zorg op maat.

Bij onze 175 huisartspraktijken in Zuidoost-Brabant en Noord Limburg werken ruim 230 betrokken praktijkondersteuners. Zij verlenen op een enthousiaste en professionele manier zorg aan mensen met een chronische aandoening of psychische klachten (GGZ) en aan kwetsbare ouderen.

Werken bij

PoZoB is een jonge, dynamische en innovatieve zorggroep met 40 kantoormedewerkers in Veldhoven en 200 praktijkondersteuners in het veld. In onze informele cultuur voelen zelfstandige werknemers, die van aanpakken èn samenwerken houden, zich vrij en thuis. Zoek je een werkgever in de zorg die je volop ruimte geeft voor eigen initiatief en zelfontplooiing en bereid is in opleiding en training te investeren? Laat het ons snel weten!

Wil jij meewerken aan eerstelijns zorgverbetering?
PoZoB is landelijk koploper in het verbeteren van eerstelijns zorgverlening voor patiënten met een chronische aandoening. Al sinds 2002 zetten wij ons in om de hoogste kwaliteit zorg te leveren met onze vernieuwende zorgprogramma’s. Dit kunnen we alleen realiseren dankzij de inzet van onze praktijkondersteuners en kantoormedewerkers. Stuk voor stuk mensen met goede kwaliteiten en een grote motivatie om bij te dragen aan zorgverbetering. Echte ambassadeurs van PoZoB.

Wij bieden onze praktijkondersteuners:

  • De kans om actief bezig te zijn met integrale zorgverbetering;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief, zelfontplooiing en zelfstandigheid;
  • Intensieve, constructieve samenwerking met ketenpartners;
  • Heldere communicatie en regelmatige werktijden.

Leren bij

Volg je de opleiding ‘PraktijkOndersteuner Huisartsenpraktijk’ aan één van de hogescholen? En ben je op zoek naar een stageplaats? Bel PoZoB en maak  kans op een stageplek bij één van de 175 huisartsenpraktijken die lid zijn van onze zorggroep. Vele stagiair(e)s gingen je voor en beleefden een leerzame, succesvolle stageperiode. Bovendien leidt een stage bij PoZoB regelmatig tot een vast dienstverband.

Wat houdt stagelopen bij PoZoB in?
Jaarlijks stellen we minimaal 12 stageplaatsen beschikbaar. De stages starten, afhankelijk van de start van de opleiding, in voorjaar en/of najaar Je loopt gedurende 12 maanden wekelijks 8-12 uur stage bij een huisartsenpraktijk in Zuidoost-Brabant of Noord-Limburg. Je stageperiode ziet er zo uit: 

  • Fase 1 (1 maand)       : Introductie PoZoB (voorafgaand aan de werkelijke stage)
  • Fase 2 (2 maanden)   : Meekijken bij het spreekuur en kennis opdoen
  • Fase 3 (3 maanden)   : Oefenen / voorbereiding zelfstandig spreekuur
  • Fase 4 (6 maanden)   : Zelfstandig werken (onder begeleiding) 

De duur en inhoud van de fasen zijn afhankelijk van je vooropleiding en voorkennis. Tijdens de 4 fasen voer je ook algemene, medisch-inhoudelijke en managementtaken uit. 

Stagevergoeding
Je ontvangt een vergoeding van € 500,- bruto per maand op basis van 12 urige stage-overeenkomst. Leidt de stage tot een indiensttreding? Dan ontvang je bovendien een gedeelte van de gemaakte opleidingskosten terug. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van onze nascholingen. Informeer naar de actuele mogelijkheden.

Stagebegeleiding
In de eerste maand vindt een startgesprek plaats met de stagebegeleider en de coach van de hogeschool. Vervolgens wordt elke fase met een evaluatiegesprek afgesloten. Tijdens de gehele stage is volop ruimte voor wederzijdse terugkoppeling tussen stagiair(e) en stagebegeleider.

Solliciteer naar een stageplaats!
Bel voor meer informatie Wilco de Quartel, personeelsadviseur sr. , op 06-15941568. Of stuur een sollicitatiebrief per e-mail aan werkenbij@pozob.nl (onder vermelding van ‘stage’) 

Locaties

PoZoB

Bolwerk 10-14
5509 MH  Veldhoven

Vacatures PoZoB

Bekijk de 5 actuele vacatures van PoZoB en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van PoZoB maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Bolwerk 10 -14
5509 MH
 Veldhoven