Praktijk Tatoran logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Praktijk Tatoran, gevestigd in Rijen, biedt zowel specialistische jeugdhulp als GGZ aan kinderen (tot 18 jr.) en hun opvoeders. De nadruk binnen onze praktijk ligt op de therapeutische behandeling van (complex) trauma, hechting- en regulatieproblematiek. Onze doelgroep bestaat hierdoor grotendeels uit adoptie, pleeg- en gezinshuiskinderen en kinderen vanuit multi-problem gezinnen. 

Wij bieden aan deze kinderen een gefaseerde behandeling die rekening houdt met de hersenontwikkeling van het kind en werken hierbij volgens de bottom-up aanpak. Ons multidisciplinair team zet hierbij altijd een combinatie van verschillende interventies/ behandelvormen in. Naast de therapie werken we ook met de opvoeders en andere onderdelen van het gehele systeem, om zo een goede inbedding van de therapeutische resultaten bij het kind te waarborgen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Praktijk Tatoran

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ons behandelteam bestaat uit gedragswetenschappers, kinder- en jeugdtherapeuten en gezins-behandelaars. Samen staan wij voor kleinschalige hulpverlening met een persoonlijk karakter, en gaan uit van een integrale aanpak waarbij het kind en zijn omgeving centraal staan. 

We zijn op zoek naar medewerkers die bij voorkeur ervaring hebben met multidisciplinaire behandeling van gezinnen met trauma & hechting gerelateerde problemen of de bereidheid hebben om je daar extra in te verdiepen. Je hebt een duidelijke bij onze praktijk passende visie en je vindt het een uitdaging om met kinderen, jongeren, gezinnen en het hele systeem te werken en zo bij te dragen aan hun toekomst.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Praktijk Tatoran biedt de mogelijkheid voor WO stage orthopedagogiek / kinder-en jeugdpsychologie en Masterstage vaktherapie.

Contactpersoon

Vacatures Praktijk Tatoran ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Praktijk Tatoran? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Praktijk Tatoran geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Praktijk Tatoran ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Praktijk Tatoran geen vrijwilliger vacatures open staan.