Prima Zorg & Welzijn logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prima Zorg en Welzijn is een zorginstelling waar iedereen welkom is. Prima Zorg en Welzijn onderscheidt zich van andere zorginstellingen omdat wij ook cultuurspecifieke zorg aanbieden aan Turkse, Marokkaanse en Arabisch  sprekende cliënten. Al onze personeelsleden beheersen om die reden naast het Nederlands ook het Turks, Marokkaans of Arabisch.  

De diensten die Prima Zorg en Welzijn aanbiedt zijn: verpleging en verzorging, begeleiding individueel, dagbesteding, huishoudelijke hulp en beschermd wonen. 

Deelnemen aan de samenleving kan voor mensen lastig zijn, bijvoorbeeld door psychische en/of lichamelijke problemen, een (dreigend) sociaal isolement of een (licht) verstandelijke beperking. Prima Zorg en Welzijn biedt op alle levensgebieden passende ondersteuning. 

Visie van Prima Zorg en Welzijn is het ondersteunen van cliënten op een manier die hen in alle fasen van hun leven verder helpt. Zodat ook mensen in een kwetsbare situatie zich veilig voelen, zich kunnen ontplooien, langer zelfstandig kunnen blijven, volwaardig mee kunnen draaien in de maatschappij en iets voor anderen kunnen betekenen.

De missie van PZW luidt dan ook:

PZW biedt optimale cultuurspecifieke zorg en ondersteunt cliënten bij het vergroten van hun capaciteiten om zo veel mogelijk op eigen kracht actief deel te kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij en te kunnen omgaan met belemmeringen daarbij. Dit zo veel mogelijk in samenspraak met familie, mantelzorgers, andere betrokken professionele organisaties, vrijwilligers en de lokale omgeving.

Prima Zorg en Welzijn biedt haar diensten thans aan in Tilburg en omliggende gemeentes en in Oss.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prima Zorg & Welzijn

Prima Zorg & Welzijn Oss

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wat kunnen wij u bieden?

Binnen Prima Zorg en Welzijn heerst een open cultuur. Wij vinden het simpelweg belangrijk dat medewerkers blij zijn als ze naar het werk komen en tevreden ook weer weggaan. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij taakverantwoordelijk kunnen, durven en willen zijn. U bent de professional die zelfstandig in staat is om zijn of haar werkzaamheden uit te voeren en altijd streeft naar het nog beter te doen. Kernbegrippen daarbij zijn: verantwoordelijk, zelfstandig, betrouwbaar, initiatiefrijk, communicatief sterk en zowel individueel als in teamverband krachtig acterend.

Werken in de zorg is altijd uitdagend. Wat maakt het leuk? Dat is niet alleen het werken in een leuk jong team binnen Prima Zorg en Welzijn. Maar vooral ook de dankbaarheid die je telkens weer ervaart als je een cliënt hebt kunnen helpen om zich onder alle voorkomende omstandigheden beter te voelen als wanneer jij er niet voor hem of haar was geweest.

Samengevat: De dienstverlening aan de cliënt moet onder alle omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn en daarvoor moet een harmonieuze samenwerking tussen onze medewerkers ertoe leiden dat het resultaat van onze gezamenlijke werkzaamheden meer is dan de som der delen.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prima Zorg en Welzijn is een jonge organisatie die snel groeit en wil excelleren in de diensten die zij aanbiedt. De ambitie van Prima Zorg en Welzijn is door groei de kwaliteit van haar dienstverlening steeds op een hoger plan te kunnen brengen. Niet alleen, maar samen met anderen. Daarvoor hebben wij ook enthousiaste medewerkers nodig die hun vak verstaan en mee willen groeien met de ambities van onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich middels opleidingen en trainingen verder willen bekwamen in hun vak. Daarvoor stellen wij ook opleidingsmogelijkheden ter beschikking.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Prima Zorg en Welzijn zijn vrijwilligers altijd welkom. Wij waarderen het werk die zij verrichten. Vrijwilligers kunnen onze activiteitenbegeleiders ondersteunen tijdens de dagbesteding bij de activiteiten.

Vacatures Prima Zorg & Welzijn ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Prima Zorg & Welzijn? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Prima Zorg & Welzijn geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Prima Zorg & Welzijn ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Prima Zorg & Welzijn geen vrijwilliger vacatures open staan.