PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

Per 1 januari 2021 zijn Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant, RCH Midden-Brabant en Stichting Huisarts en Kwaliteit samengegaan tot PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

Door het samenbrengen tot één organisatie, staan we samen voor sterke huisartsenzorg in Midden-Brabant. Binnen de Coöperatie PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant zijn onze werkzaamheden verdeeld over de organisatieonderdelen:

PrimaCura Huisartsen Spoedpost B.V.

Hier bieden wij spoedeisende huisartsenzorg, buiten kantooruren en op feestdagen, voor de regio Midden-Brabant. Deze zorg kan niet wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de eigen huisarts. De huisartsen spoedpost-locaties zijn in Tilburg en Waalwijk.

PrimaCura Netwerkzorg B.V.

Binnen Netwerkzorg ondersteunen wij de huisartsen en praktijkmedewerkers bij de uitvoering van onder andere chronische zorg, issues op het gebied van arbeidsmarktproblematiek, ICT en praktijkorganisatie.

PrimaCura Kennis & innovatie B.V.

Vanuit Kennis & Innovatie verzorgen wij nascholingen voor professionals in de huisartsenzorg met als doel het borgen van de kwaliteit in de regio en uitvoering geven aan het LHV kwaliteitsbeleid.

Werken bij

Werken op de Huisartsen Spoedpost betekent een baan in het hart van de spoedzorg waarbij je intensief samenwerkt met dienstdoende huisartsen, triagisten, chauffeurs, de dienstapotheek, de Meldkamer, de SEH, enz. Werk waarin je steeds alert moet zijn, snel moet kunnen schakelen en er een beroep gedaan wordt op jouw kennis en kunde!

Contactpersoon

Patricia van Zwietering

Locaties

PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

Lage Witsiebaan 2A
5042 DA  Tilburg

Vacatures PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V. maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Lage Witsiebaan 2 A
5042 DA
 Tilburg