Prins Heerlijk logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Prins Heerlijk leren en werken jongeren (ongeveer 270) met ernstige leerproblemen en/of verstandelijke beperking in de zorg & dienstverlening en in de horeca & detailhandel: op MBO niveau 1, 2 of 3. Daarnaast bieden we hen persoonlijke begeleiding en woonbegeleiding. Jongeren volgen een individueel leertraject volgens ons concept ‘speciaal MBO in bedrijf’.

Dat wil zeggen: volledig binnen de zorginstelling (in de horeca in onze eigen horecabedrijven of bij externe werkgevers), kleinschalig, met een individuele leerlijn, praktijkgericht, met eigen passend onderwijsmateriaal en continuïteit van begeleiden. Ons doel is: participatie en ontplooiing van jonge mensen met een functiebeperking. Deelnemen in de maatschappij en eruit halen wat erin zit is ons motto.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prins Heerlijk

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prins Heerlijk kent een informele cultuur waar zo’n 70 medewerkers werken aan de begeleiding van onze jongeren. Onze medewerkers zijn betrokken en werken intensief samen en geven de organisatie een 8- als rapportcijfer. We kennen diverse functies: trajectbegeleiders/jobcoaches, docenten, gedragsdeskundigen, begeleiders wonen en individuele begeleiding, horeca medewerkers/ leermeesters in onze eigen horeca en ondersteunend medewerkers.

Contactpersoon

Vacatures Prins Heerlijk ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Prins Heerlijk? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Prins Heerlijk geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Prins Heerlijk ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Prins Heerlijk geen vrijwilliger vacatures open staan.