Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prisma is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij helpen hen bij het verwerven van een eigen plek in onze Brabantse samenleving. En dragen bij aan een waardevol leven, waarover de cliënt zelf regie voert. We ondersteunen cliënten in alle levensfasen. Hun persoonlijke behoeften, individuele mogelijkheden en talenten zijn daarbij ons uitgangspunt. We voelen ons betrokken bij het levensgeluk van onze cliënten en hebben aandacht voor hun kwetsbaarheid.

Bij Prisma kijken we verder dan de standaard 'zorgovereenkomst'. We voelen ons betrokken bij het levensgeluk van onze cliënten. Staan naast hen en gaan voor een duurzame relatie. We hebben oog en oor voor de familie, het persoonlijk netwerk en de cliënt. Met hen gaan we de dialoog aan. Zo krijgen we duidelijk wie wat kan doen.

We verdienen het vertrouwen van onze cliënten door onze inzet aan kennis, ervaring en betrokkenheid. Bovendien bieden we een samenhangend pakket aan ondersteuning. Als het nodig is, schakelen we andere partijen in en houden wij het overzicht.

Als organisatie is Prisma omgevingsbewust. We hebben aandacht voor ontwikkelingen en nieuwe vragen uit de samenleving. Deze pakken we op als ze een aantoonbare en verantwoorde bijdrage leveren aan de ondersteuning van onze cliënten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Prisma Centraal Kantoor

|

Er zijn geen vacatures voor Prisma.