Psychologen Praktijk Timmers BV

Psychologenpraktijk Timmers BV is een familiebedrijf en uitgegroeid tot een organisatie van ruim 25 medewerkers. De praktijk werkt in alle zorgechelons en biedt behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen van 0-99 jaar. De praktijk is initiatiefnemer van Ontzorgt! Een verband waarin zorgaanbieders samen kunnen werken om de cliënt, de zorgaanbieder en de zorginkoper te ontzorgen! 

Wat ons bijzonder maakt is de eigenzinnige en eigenwijze visie, waarmee we over kaders en regels heen kunnen denken. We zorgen ervoor dat we snappen waar de regels over gaan, zodat we ze op de juiste manier kunnen toepassen en ze daardoor vóór ons laten werken, in plaats van tegen ons. Als relatief kleine organisatie bieden we nagenoeg alle vormen van zorg. In jeugd bieden we nagenoeg alle zorgvormen die er bestaan in de regio, waaronder behandeling, begeleiding, dagbesteding en logeren. In volwassenen werken we binnen de huisartsenzorg en WMO. We bieden bijzondere vormen van zorg, waaronder neurofeedback, rTMS, cogmed, logeerweekenden, gezinsinterventies, vakantieaanbod en meer.

We hebben twee basislocaties in Oosterhout en Raamsdonksveer, waar op beide locaties 6 à 7 spreekkamers te vinden zijn. Daarnaast maken we gebruik van een Scoutinggebouw voor dagbesteding en hebben we diverse outreachende plekken waar we terecht kunnen. Uiteraard ook bij de cliënt thuis of in de directe omgeving. Per jaar worden zo 500 cliënten op hun eigen manier verder geholpen.

Werken bij

Werken bij Psychologenpraktijk Timmers betekent werken in een ambitieuze praktijk in een veilige sfeer. Je mag zijn wie je bent, zolang je doet waar je voor komt. We verwachten een open, kritische houding waarin je écht leert samenwerken met elkaar, in plaats van samen werken. Wij geloven expliciet niet in duizendpoten, vaak moeten krachten gebundeld worden om de beste resultaten te bereiken. De begeleider moet het diagnostisch verslag van de psycholoog tot zich nemen en de adviezen ter harte nemen en de psycholoog moet de begeleider inzetten om doelen te behalen wat de psycholoog niet alleen lukt. Weekendwerk is onderdeel van ons zorgaanbod voor een specifiek team, dat weet je wanneer je komt werken en staat in de functieomschrijving gegeven.

We zien dat dienstverlening ons product is en medewerkers ons kapitaal. We snappen dat we daarin moeten investeren en dat doen we ook graag. Daarom wordt je maximaal gefaciliteerd om je werk te kunnen doen en geven we veel persoonlijke aandacht. Werken bij psychologenpraktijk Timmers betekent dat je leert vertrouwen op je collega's waardoor je zelf verder ontwikkeld als mens en als hulpverlener. Je krijgt beschikking over een eigen digitaal device waarmee je altijd en overal (digitaal) kunt werken en samenwerken. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder voldoende overleg tijd met collega's en mogelijkheid tot goede balans in werken en ontspanning.

 

Contactpersoon

Myranda Montens

Leren bij

Bijzonder trots zijn we op onze lerende organisatie. Waar we zelf als organisatie lerende zijn, staan we open voor medewerkers die (nog) leren. We bieden de GZ-opleiding voor psychologen, nu nog in samenwerkingsverband, en faciliteren postmastercursussen en -opleidingen. Er is standaard opleidingsbudget beschikbaar per jaar. 

We werken volgens de Norm Verantwoorde Werktoedeling. Zolang als dat de werkzaamheden kunnen voldoen aan deze norm, staan we ook open voor BBL en BOL opleidingen. Op dit moment betreft dit allemaal nog maatwerk. 

Contactpersoon

Gerda van Reenen

Vrijwilligers bij

Op dit moment maakt de organisatie (nog) geen gebruik van vrijwilligers. Het omgekeerde is het geval, medewerkers kunnen als secundaire arbeidsvoorwaarde tijd krijgen om vrijwilligerswerk te verrichten voor andere organisaties. We beraden ons nog op het gebruik van vrijwilligers intern en het zal altijd nog maatwerk betreffen. Een ieder die een voorstel, idee of plan heeft is welkom om zich te melden.

Contactpersoon

Gerda van Reenen

Locaties

Psychologen Praktijk Timmers BV

Arendstraat 37A
4901JJ  Oosterhout

Psychologenpraktijk Timmers Havenrijck

Haven 19-21
4941DE  Raamsdonksveer

Stichting Kumbaya

Molenstraat 44
4944 AD  Raamsdonk

Vacatures Psychologen Praktijk Timmers BV

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Psychologen Praktijk Timmers BV maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Jeugdzorg
Welzijn
Arendstraat 37 A
4901 JJ
 Oosterhout