Psychologisch Centrum Lambertushof Veghel

Psychologisch Centrum Lambertushof Veghel is een brede GGZ aanbieder die zowel een diversiteit aan specialistische behandelingen biedt als generalistische basis GGZ voor zowel volwassenen als kinderen en jeugd. We bieden individuele behandelingen, groepstrainingen (Slaaptraining, Mindfulnesstraining, Comet Zelfbeeld-training) en ondersteuning met e-health.
Daarnaast bieden wij werkgevers hulp bij re-integratie van personeel en geven coaching aan mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen.

Psychologische behandeling is niet alleen praten. Het is samen leren en samen ervaren. Concreet, resultaat- en oplossingsgericht. Samen doen is in verbinding gaan met de ander, veiligheid ervaren, en vanuit de therapeutische relatie een persoonlijke groei doormaken. Dat is onze missie, daar staan we voor.

Werken bij

Samen doen

Als groepspraktijk dragen wij professionele zorg met elkaar. We bundelen onze expertise waardoor we cliënten meer behandelingsmogelijkheden kunnen bieden en delen onze kennis en ervaring in intervisies en multidisciplinair overleg.

We werken vanuit een bio-psycho-sociaal model: we integreren onze expertise met gezins- en familiesystemen, alsook met organisatie- en bedrijfssystemen. Integraal bieden wij werkgevers de mogelijkheid hun werknemers te re-integreren én duurzaam gezond te blijven in hun werk.

Leren bij

Wij zijn door Rino Zuid erkend als opleidingsinstelling voor GZ-psychologen en voor Psychotherapeuten.

Contactpersoon

T. Kuijpers, klinisch psycholoog

Locaties

Psychologisch Centrum Lambertushof Veghel

Stationsstraat 27a
5461 JS  Veghel
Geestelijke Gezondheidszorg
Stationsstraat 27 a
5461 JS
 Veghel