RAZ B.V. logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De zorgorganisatie van de RAZ is sinds 2001 een AWBZ-erkende, landelijke, service- en zorgorganisatie. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Schalkwijk. Naast huishoudelijke zorg, persoonlijke verzorging en verpleging, biedt de RAZ ook medische en paramedische diensten aan.

ECR's zijn woonzorgvoorzieningen waar cliënten wonen met service en zorg van zorgorganisatie RAZ. In ECR's kunnen bewoners, alleen of samen, oud worden. Het maakt niet uit hoeveel zorg de cliënt nodig heeft. In elke ECR zijn ook zorgstudio's aanwezig. Gasten kunnen hier tijdelijk verblijven, maar krijgen wel de zorg die ze nodig hebben.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

RAZ B.V.

ECR Sibelius

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De RAZ is een organisatie die vanuit ondernemerschap op een innovatieve wijze blijft groeien. De wensen en behoeften van onze cliënten staan hierin centraal. Door ons ruime aanbod aan services en zorg kunnen we een eigentijdse werkomgeving bieden die inhoudelijk interessant is en wat we samen met u verder ontwikkelen.

We werken ondernemend, vakkundig, praktisch en professioneel. Onze visie is dat de manier waarop u in het leven staat en inhoud geeft aan uw functie goed werkt vanuit de gedachten: Gaat niet, bestaat niet! Blijven ontwikkelen binnen uw functie of doorgroeien is noodzakelijk, we gaan hierover met u in gesprek en bieden begeleiding, opleiding en ontwikkelingsprogramma's.

CAO VVT
De RAZ hanteert de CAO VVT. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Iedereen krijgt een tijdelijk contract aangeboden dat na goed functioneren wordt verlengd.

Verder bieden we een interessant pakket arbeidsvoorwaarden zoals: vaste eindejaarsuitkering, ORT-toeslagen, goede pensioenvoorziening, collectieve zorgverzekeringen, meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsenplan, kopen en verkopen van verlofuren en een gratis GGG-lidmaatschap.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
De RAZ heeft verschillende locaties, klein en groot, met een prettige werksfeer waar het gestimuleerd wordt te leren. Er zijn diverse mogelijke stageplaatsen waarbij voor  goede begeleiding wordt gezorgd.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
De vrijwilliger ontvangt gratis het GGG-lidmaatschap. Hiermee kan er gebruik worden gemaakt van de services van de RAZ, exclusieve arrangementen en korting op verblijf op bijvoorbeeld bungalowpark Landgoed Old Heino. Ook wordt vier keer per jaar het GGG-nieuws met nieuws, activiteiten en aanbiedingen naar alle GGG leden verstuurd.

Contactpersoon

Vacatures RAZ B.V. ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van RAZ B.V.? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft RAZ B.V. geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures RAZ B.V. ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft RAZ B.V. geen vrijwilliger vacatures open staan.