Regionaal Autisme Centrum

Autisme? Regionaal Autisme Centrum!  Het Regionaal Autisme Centrum heeft als visie één cliënt, één plan. Een visie waarin autisme niet gezien wordt als een stoornis die behandeld moet worden maar waarin de levensloop en alle levensgebieden als uitgangspunt worden genomen. Het Regionaal Autisme Centrum biedt met 170 medewerkers diagnostiek, behandeling, gespecialiseerde begeleiding, dagbesteding, beschermd wonen, arbeidstoeleiding en arbeidsbegeleiding voor ongeveer 1000 mensen waarbij een autisme gerelateerde aanpak nodig is. Het werkgebied is Brabant en Limburg, het hoofdkantoor is gevestigd in Helmond.

Het Regionaal Autisme Centrum is de overkoepelende naam van vier organisaties onder 1 dak:

  • Stichting Autismetotaal.nl, een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport toegelaten zorginstelling, gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van mensen met autisme.
  • Autismebegeleiding.nl, een hulpverleningsbureau gespecialiseerd in begeleiding, advies en praktische hulp aan mensen met autisme.
  • Autismewerk.nl, een bureau gespecialiseerd in arbeidstoeleiding en arbeidsbegeleiding van mensen met autisme.
  • Autismewoon.nl, biedt op maat gemaakte woonvoorzieningen voor mensen met autisme.

 

Werken bij

Het Regionaal Autisme Centrum is hét centrum waar mensen met een vraag op het gebied van autisme terecht kunnen. Dit vraagt voor de medewerkers kennis en affiniteit op het gebied van autisme. De medewerker moet zijn werk als een uitdaging ervaren, zich ontwikkelen en gericht zijn op samenwerken. De medewerker heeft oog voor de cliënt, zet deze in zijn kracht. Daarnaast heeft hij zicht op de mogelijkheden die er vanuit de financiers van deze ondersteuning wordt geboden.

Locaties

Regionaal Autisme Centrum

Schootense Loop 2
5708 HX  Helmond

Vacatures Regionaal Autisme Centrum

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Regionaal Autisme Centrum maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Europaweg 97
5707 CL
 Helmond