Reinier van Arkel

Zoek jij een interessante werkomgeving en een werksfeer waar collegialiteit en professionele ontwikkeling hand in hand gaan? Kom dan eens praten met ons. Als meest ervaren ggz-instelling van Nederland hebben we een interessant verleden met een duidelijke visie op de ggz van de toekomst. 

Reinier van Arkel is een middelgrote aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg met locaties in de binnenstad van 's-Hertogenbosch, in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, op het Zorgpark Voorburg Vught en de Meierij van 's-Hertogenbosch. Ruim 1800 bevlogen, betrokken en betrouwbare medewerkers helpen cliënten - van jong tot al ouder - en hun naasten hun doelen te verwezenlijken. Regie over eigen herstel vinden we daarbij erg belangrijk. We werken daarin samen met iedereen die van betekenis kan zijn, in de hulpverleningsketen, met ervaringsdeskundigen; familie en naasten. 

We zijn actief binnen de volle breedte van de psychiatrie; van kinder- en jeugd tot ouderenpsychiatrie en van IHT en crisis tot (klinisch) verblijf en ziekenhuispsychiatrie. Ruimte genoeg dus om je te ontplooien in een werksfeer waar collegialiteit en professionele ontwikkeling hand in hand gaan. Ons specialistisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Herlaarhof en het Psychotraumacentrum Zuid Nederland hebben een bovenregionale functie. Reinier van Arkel kent ook een rijke opleidingstraditie; zoals de opleiding tot psychiater die al ruim 40 jaar bestaat. Bekijk onze vacatures om meer te weten te komen over de (opleidings)mogelijkheden!

Werken bij

De Reinier van Arkel medewerker is meer dan tevreden.

Zowel binnen de GGZ als in vergelijking met andere zorginstellingen scoort Reinier van Arkel nu al drie keer achtereenvolgend bovengemiddeld goed in het werkbelevingsonderzoek. Medewerkers zijn met name zeer tevreden over het werk wat ze doen, het sociale klimaat en de de mate waarin hun eigen capaciteiten worden benut. 

Werken bij Reinier van Arkel:

  • Belangrijk werk
  • Werk waar je trots op mag zijn
  • Samenwerken met collega's die voor je klaar staan
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Een organisatie in beweging
  • Goed geregeld

Werken bij Reinier van Arkel is werken bij een organisatie waar zaken goed geregeld zijn. Dat betekent onder andere dat de arbeidsvoorwaarden goed zijn, dat het er levendig is en dat er naar medewerkers geluisterd wordt.

Ontwikkel jezelf
Persoonlijke ontwikkeling is voor medewerkers een voorwaarde om met plezier te blijven werken. Er wordt een vast gedeelte van het budget aan opleidingen uitgeven. Door de gevarieerdheid in de dienstverlening van Reinier van Arkel en het interne vacaturebeleid heb je veelal de mogelijkheid om intern door te stromen. We hebben dan ook maar een beperkt verloop onder medewerkers.

Medezeggenschap
Zowel medewerkers als cliënten hebben een belangrijke stem in het beleid van onze instelling. Cliënten Raad en Divisie Raden overleggen met de Raad van Bestuur over belangrijke besluiten en de Centrale Ondernemings Raad en de Onderdelencommissies in de verschillende bedrijfsonderdelen zorgen ervoor dat beleid en praktijk niet te ver van elkaar af komen te staan.

Betrokkenheid
Van oudsher zijn medewerkers van Reinier van Arkel betrokken medewerkers. Dat merk je doordat er spontaan activiteiten worden georganiseerd waar veel medewerkers op af komen. De jaarlijkse Oliebollenveldloop op 31 december, de wielerronde op ons terrein te Vught, filmavonden, een verwendag voor cliënten enz enz. Het zijn allemaal initiatieven van medewerkers die door de Raad van Bestuur worden ondersteund en die het extra leuk maken om bij Reinier van Arkel te werken.

De afdeling werving en selectie is te bereiken via 073- 658 3013.

Leren bij

Binnen onze organisatie worden verschillende opleidingen verzorgd. De opleiding tot psychiater bijvoorbeeld. Deze opleiding is mogelijk voor afgestudeerde artsen die zich verder willen specialiseren in de psychiatrie. Afgestudeerde psychologen kunnen binnen Reinier van Arkel de specialisatie tot Gezondheidszorg-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut volgen. Ook de opleidingen VS/NP worden intern verzorgd. Voor het volgen van al deze interne opleidingen moet men werkzaam zijn bij Reinier van Arkel. 

Reinier van Arkel werkt ook samen met diverse hogescholen waardoor er diverse duale werk-leertrajecten en stages mogelijk zijn op het gebied van verzorging/verpleging, welzijn, pedagogiek, social work, en andere paramedische opleidingen.

Meer informatie hierover vindt je op onze website.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligerswerk bij Reinier van Arkel is kiezen voor zinvol en afwisselend werk in een gastvrije omgeving.

Ruim 200 vrijwilligers zetten zich regelmatig in ten bate van cliënten met psychische problemen. Men ondersteunt groepsactiviteiten of deelt als maatje een hobby met één van hen op veel verschillende locaties.

Locaties

Centrum voor Ouderen en Ziekenhuispsychiatrie (COZ)

Henri Dunantstraat 1
5223 GZ  's-Hertogenbosch Gebouw E binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Herlaarhof, centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP)

Boxtelseweg 32
5261 NE  Vught

Reinier van Arkel

Bethaniëstraat 2
5211 LJ  's-Hertogenbosch

Zorgpark Voorburg

Parklaan 8
5261 LR  Vught

Vacatures Reinier van Arkel

Bekijk de 96 actuele vacatures van Reinier van Arkel en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Reinier van Arkel maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Bethaniëstraat 2
5211 LJ
 's-Hertogenbosch