Residentie Molenwijck logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Residentie Molenwijck, gelegen in Loon op Zand, is een stijlvolle woonresidentie met een volledig pakket aan service- en zorgdiensten. Naast mooie en ruime appartementen maken een sfeervol restaurant, een Grand Café, een kapsalon, een fitness ruimte, een huiswinkel, logeerkamers, een bibliotheek en een internetcafé het wonen compleet. Verpleging en verzorging is 24 uur per dag aanwezig.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Residentie Molenwijck

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De visie van Residentie Molenwijck is dat onze bewoners zelfstandig wonen, volledige privacy genieten en de regie over hun eigen leven hebben en behouden. Daarom wordt de zelfredzaamheid zoveel mogelijk gestimuleerd. Deze opvatting strookt met jouw manier van werken.

Wij bieden een open en boeiende werkplek in een organisatie die altijd in ontwikkeling is.

U kunt informatie over onze organisatie vinden op onze website.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen onze organisatie werken wij met een praktijkbegeleider en werkbegeleiders. Zij ondersteunen en begeleiden alle stagiaires en leerlingen die komen werken en leren binnen Residentie Molenwijck op de Afdeling Zorg. Je kunt bij ons de BBL-opleiding verzorgende niveau 3 volgen en in het eerste jaar van je opleiding HBO-verpleegkundige kun je bij ons stage lopen.

Wij werken samen ROC Tilburg en Avans Hogeschool in Breda.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Residentie Molenwijck werken wij graag met vrijwilligers.

Binnen onze organisatie hebben wij een dagprogramma wat structuur en ondersteuning biedt aan bewoners met een PG-problematiek.

Bewoners bezoeken de zogeheten "Salon". Vrijwilligers voor de Salon zoeken wij om de bewoners te ondersteunen bij het eten en drinken, maar ook om leuke activiteiten mee te organiseren.

Daarnaast zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om mee te gaan op de vele dagtrips die wij door het jaar heen organiseren voor al onze bewoners.

Contactpersoon

Vacatures Residentie Molenwijck ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Residentie Molenwijck? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Residentie Molenwijck geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Residentie Molenwijck ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Residentie Molenwijck geen vrijwilliger vacatures open staan.