Resultaat Plus logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Resultaat Plus biedt aan 40 (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of psychiatrische problemen intensieve ambulante (woon) begeleiding aan in de regio West Brabant. Samen met hen werken we, middels maatwerk, toe naar het creëren van randvoorwaarden om stabilisatie, herstel en ontwikkeling te bewerkstelligen. Het ambulant team bestaat uit 6 bevlogen medewerkers, waarvan 3 medewerkers tevens in het woonteam werkzaam zijn.

" Het oude Raadhuis” in Waspik is omgetoverd tot een warm en gezellig woonhuis waarbinnen 9 bewoners met elkaar leven, leren en oefenen om zo op een maximaal haalbaar niveau van zelfstandigheid mee te kunnen (blijven) doen in de maatschappij. Met 9 enthousiaste, warme en betrokken medewerkers runnen we dit huishouden op onze eigen wijze. 

Wij geloven dat iedereen ontwikkelingsmogelijkheden heeft als een veilige leer-en leefomgeving is geborgd en de geboden ondersteuning is afgestemd om iemands mogelijkheden. Beschermd waar nodig, zelfstandig waar mogelijk. Wij gaan door waar andere stoppen, realiseren vernieuwende trajecten en onderzoeken steeds opnieuw mogelijkheden en kansen om voor iedereen een fijne plek in de maatschappij te creëren.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Resultaat Plus

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Resultaat Plus betekent werken in een team van enthousiaste en bevlogen collega’s die samen net dat stapje extra zetten en zowel voor onze bewoners als onze collega's een fijne woon- en werkplek garandeert. Je werkt samen met onze cliënten methodisch toe naar een maximaal haalbaar niveau van zelfredzaamheid op de verschillende levensgebieden, door het versterken en ontwikkelen van competenties en vaardigheden. Het is belangrijk dat je denkt in mogelijkheden, flexibel bent en beschikt over een gezonde dosis humor. Je weet wanneer je moet handelen en behoudt altijd het overzicht. Verder werk je vooral vanuit je hart en snap jij als geen ander wat onze doelgroep nodig heeft! Zowel verwijzers, ouders als collega’s kunnen op jou vertrouwen.

In ons team werken collega’s die zich herkennen in het volgende profiel;

  • Je staat bekend als een enthousiaste doorpakker, staat stevig in je schoenen en denkt altijd in mogelijkheden.
  • Je kunt oplossingsgericht, methodisch en systemisch werken.
  • Je kunt na een korte inwerkperiode volledig zelfstandig je caseload draaien en daarnaast collega's met minder werkervaring of nog in opleiding coachen in hen rol.
  • Je bruist van de energie, bent positief ingesteld en je kan dit ook op de juiste momenten inzetten.
  • Je bent en blijft vanuit natuurlijke nieuwgierigheid op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving, de sociale kaart en overige gemeentelijke regelingen.
  • Je bent je bewust van je sterke en zwakke kanten, ook reflecteer jij voortdurend op eigen handelen.
  • Je werkt vanuit passie en ziet altijd kansen en mogelijkheden voor ontwikkeling en verbetering.

Werken bij Resultaat Plus bied je de mogelijkheid om je kennis, ervaring en creativiteit maximaal in te zetten in een ondernemend, energiek en deskundig team. Intervisie, werkoverleg en cliëntbespreking bijwonen is een vast onderdeel van jouw opleidingsplan. Overige scholings-- en opleidingsmogelijkheden worden op individueel niveau beoordeeld. Door het efficiënt inrichten van het primaire proces en het voeren van normaliserend beleid zijn de administratieve lasten zeer beperkt.

Contactpersoon

Vacatures Resultaat Plus ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Resultaat Plus? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Resultaat Plus geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Resultaat Plus ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Resultaat Plus geen vrijwilliger vacatures open staan.