Rivas Zorggroep

Rivas Zorggroep levert verschillende soorten zorg. Dit is het aanbod:

  • ziekenhuiszorg
  • verpleeghuiszorg
  • huren met zorg
  • wijkverpleging
  • revalidatie

Goed op elkaar afgestemde zorg. Dát is de kernkwaliteit van Rivas. Hierdoor zijn cliënten verzekerd van zorg die direct, dichtbij en goed is geregeld. Iedere dag opnieuw laten de medewerkers van Rivas zich inspireren door wat cliënten nodig hebben en willen.

Bij Rivas gaat het werk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar ononderbroken door. Welke zorg ook nodig is, u kunt op Rivas rekenen. Dagelijks staan meer dan 4.500 gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers voor u klaar.

Werken bij

Bij Rivas Zorggroep doe je mooi en belangrijk werk. Alleen met jouw inzet kunnen we werken aan zorg en gezondheid.

Werken bij Rivas Zorggroep betekent werken in de keten. Met elkaar wordt de zorg snel en goed geregeld. Samen met jou kan Rivas nieuwe vormen van zorg ontwikkelen. En samen met jou werkt Rivas aan de beste zorg voor patiënten en cliënten. Zij kunnen rekenen op warmte, aandacht en respect. Mensgerichte zorg noemt Rivas dat.

De zorgketen van Rivas is een manier om allerlei vormen van zorg goed op elkaar te laten aansluiten. Patiënten die in het Beatrixziekenhuis zijn geopereerd, kunnen naar huis met wijkverpleging van Rivas of voor revalidatie terecht op een van de locaties. Zo worden allerlei hindernissen weggenomen en wordt de zorg snel en goed geregeld. Ook als meer of andere zorg nodig is.

Rivas zorggroep werkt volgens de CAO. Dit houdt in dat je basisvoorwaarden goed zijn geregeld. Rivas Zorggroep volgt hiervoor twee algemene CAO’s:

  • CAO Ziekenhuizen
  • CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg (VVT)

Wanneer je bij Rivas werkt, ontvang je enkele voordelen:

  • Het is mogelijk je (en jouw gezin) via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten. Rivas Zorggroep heeft hiervoor overeenkomsten met zorgverzekeraars IZZ, DSW en VGZ. Ook andere verzekeringen kun je met korting afsluiten bij VGZ en Centraal Beheer.
  • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden (MKA). Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen. Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken. In ruil daarvoor kun je bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon kopen, je pensioen aanvullen of extra reiskosten compenseren.

Leren bij

Dankzij onze zorgketen hebben wij alle expertise en kennis in huis om zorgprofessionals breed op alle niveaus op te leiden. Of je nu een zij-instromer bent zonder zorgdiploma, mbo geschoold bent in de zorg of hoger – en academisch opgeleid en een gespecialiseerde opleiding zoekt, bij Rivas kan dat.

Vrijwilligers bij

Of je nu vrijwilligerswerk wilt doen in het Beatrixziekenhuis, één van de beste ziekenhuizen van Nederland of in de keten; we hebben altijd vacatures voor vrijwilligers. Zij voeren geen directe zorgtaken uit maar ondersteunen cliënten of zorgverleners. Denk hierbij aan samen wandelen of een spelletje doen met een cliënt, maaltijden uitserveren of gastvrouw- of gastheerschap in het Beatrixziekenhuis of op een van onze woonzorglocaties.

Omdat hulpbehoevende mensen tegenwoordig steeds langer zelfstandig - vaak met wijkverpleging - thuiswonen, hebben we ook meer vacatures voor ‘maatjes’ die met cliënten willen optrekken.

Wil je aan de slag als vrijwilliger? Bekijk dan eens onze vacatures voor vrijwilligerswerk. We kunnen doorgaans tegemoet komen aan de door u opgegeven voorkeur voor het soort vrijwilligerswerk, de dag en de locatie. Tijden zijn met u in overleg.

Vrijwilligers gaan met Rivas een overeenkomst aan en krijgen behalve een reiskostenvergoeding geen andere financiële compensatie. Vrijwilligers zien we als zeer waardevol; jaarlijks ontvangen zij dan ook een eindejaarsgeschenk en om de vijf jaar gaan alle vrijwilligers er gezellig samen op uit.

Locaties

Rivas Zorggroep

Banneweg 57
4204 AA  Gorinchem

Vacatures Rivas Zorggroep

Bekijk de 85 actuele vacatures van Rivas Zorggroep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Rivas Zorggroep maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Ziekenhuizen
Banneweg 57
4204 AA
 Gorinchem