Rosa Thuiszorg

Rosa Thuiszorg is een kleinschalige en betrokken thuiszorgorganisatie in de regio ’s-Hertogenbosch en Rosmalen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Wat ons anders maakt, is dat wij in kleinschalige teams werken waardoor we effectiever en efficiënter zorg kunnen leveren wat de kwaliteit van zorg bevordert.

Dit zien we dan ook terug in de resultaten die we afgelopen jaar hebben bereikt.

Onze cliënten zien vaak dezelfde gezichten, kennen ons bij voornaam en weten vaak wie ze op welke dag kunnen verwachten. Ook voor families is het fijn dat ze binnen Rosa Thuiszorg een vast aanspreekpunt hebben.

Wij staan dicht bij de client, maar ook bij zijn of haar naasten. Persoonlijk & Vertrouwd.

Onze missie is om (kwetsbare) ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen in hun eigen vertrouwde omgeving waarbij veiligheid en kwaliteit van leven centraal staat.

Werken bij

Werken bij Rosa is net even anders dan bij een reguliere aanbieder. Wij zijn een informele, maar professionele, organisatie bij wie je jezelf kan zijn en waar zowel cliënten als medewerkers niet als nummer gezien worden.

Bij ons werk je in kleine teams per wijk, van maximaal 6 personen, die allemaal dezelfde ambitie hebben: goede kwaliteit van zorg bieden. Je kent je collega’s goed, de lijntjes zijn kort en iedereen is bereid om een helpende hand te bieden waar nodig.

Bij ons werk je in een cyclus, waardoor je altijd een vast rooster hebt en de cliënten weten wanneer ze wie kunnen verwachten. Komt er iets tussen? Geen probleem, we proberen altijd onderling te ruilen en een oplossing te bedenken zodat er een goede balans blijft tussen werk en privé.

Leren bij

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jou leven en overweeg je om een opleiding binnen de zorg te doen? Bel ons gerust om eens kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Twee kee per jaar bieden wij plaatsen aan voor leerlingen, in september en februari.

Bij ons ben je leerling, maar wordt je als volwaardige collega gezien en behandeld. Ook jij maakt het verschil!

Ben je al geschoold, en wil je verder studeren bij een andere organisatie?

Ook dan kunnen wij jou een leuke en veilige leeromgeving bieden.

Locaties

RosaThuiszorg

Goudsbloemvallei 6
5237 MJ  's-Hertogenbosch

Vacatures Rosa Thuiszorg

Bekijk de 3 actuele vacatures van Rosa Thuiszorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Rosa Thuiszorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Goudsbloemvallei 6
5237 MJ
 's-Hertogebosch