Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 plaatsen herstelzorg, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ruitersbos

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Ruitersbos betekent werken in een warme kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. Respect staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de bewoner als in de omgang met collega’s. Je kiest voor uitdagend werk in de ouderenzorg waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met zo’n 160 collega’s die samen met jou tot een goede kwaliteit van zorgverlening komen.

Door de kleinschaligheid van onze organisatie kunnen we krachtig inspelen op de wensen en behoeften van (wijk)bewoners. Zo kunnen zij genieten van een goed en veilig leven. De vraag van (wijk)bewoners is ons uitgangspunt. Het gedrag van management en medewerkers dat hierbij past ligt vast in de kerncompetenties: betrokken, gastvrij en betrouwbaar. De korte lijnen en kleinschaligheid zorgen voor sterke onderlinge betrokkenheid bij onze medewerkers.

 

Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT inclusief een eindejaarsuitkering. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Contactpersoon

|

Er zijn geen vacatures voor Ruitersbos.