Ruitersbos logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ruitersbos is een kleine zelfstandige organisatie voor ouderenzorg. Ruitersbos heeft 110 plaatsen voor bewoners met een zorgindicatie, 10 plaatsen herstelzorg, dagopvang voor de wijk en zorg aan huis voor huurders op het terrein van Ruitersbos en in de wijk. Ruitersbos staat voor warme, professionele zorg van goede kwaliteit. We nemen deel aan Waardigheid en trots, we zijn koploper in het project Grijs, Groen & Gelukkig en we investeren veel in opleiding en ontwikkeling. 

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ruitersbos

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Ruitersbos betekent werken in een warme kleine zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. Respect staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de bewoner als in de omgang met collega’s. Je kiest voor uitdagend werk in de ouderenzorg waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met zo’n 160 collega’s die samen met jou tot een goede kwaliteit van zorgverlening komen.

Door de kleinschaligheid van onze organisatie kunnen we krachtig inspelen op de wensen en behoeften van (wijk)bewoners. Zo kunnen zij genieten van een goed en veilig leven. De vraag van (wijk)bewoners is ons uitgangspunt. Het gedrag van management en medewerkers dat hierbij past ligt vast in de kerncompetenties: betrokken, gastvrij en betrouwbaar. De korte lijnen en kleinschaligheid zorgen voor sterke onderlinge betrokkenheid bij onze medewerkers. 

Onze arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform CAO VVT inclusief een eindejaarsuitkering. Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ruitersbos kiest bewust voor opleiden om in de eigen behoefte te voorzien, maar ook als investering in de toekomst van onze medewerkers, eigen organisatie en natuurlijk de zorg. 

Als je kiest voor een opleiding binnen Ruitersbos dan kies je voor studeren in een leervriendelijke omgeving. Je maakt kennis met veel facetten van de ouderenzorg en legt een goede basis voor verdere doorgroeimogelijkheden. 

Binnen Ruitersbos worden leerplaatsen aangeboden aan BBL-leerlingen (niveau 3: verzorgende; niveau 4: verpleegkundige) en BOL-leerlingen (niveau 1 t/m 4) in de sector zorg en welzijn.

  • BBL is de afkorting voor de Beroeps Begeleidende Leerweg. Je hebt een leerlingcontract bij Ruitersbos en gaat één dag in de week naar school. De overige contracturen ben je werkzaam binnen je eigen team bij Ruitersbos.
  • BOL
    Wil je graag naar school? Dan is de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) meer iets voor jou. Bij deze opleiding ga je twee of drie dagen in de week naar school en loop je de overige dagen van de week stage in een zorginstelling. Dit is mogelijk binnen Seniorenresidentie loopt. De hoogte en voorwaarden hiervan zijn bepaald in de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg).

Ten behoeve van de beroepspraktijkvorming biedt Ruitersbos verschillende opleidingen en trainingen aan om de verschillende competenties van onze medewerkers verder te ontwikkelen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze opleidingscoördinator Astrid Janssen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 076-5608166. 

Je kan je sollicitatie richten aan de afdeling P&O, ikwilwerkenbij@ruitersbos.nl

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn erg trots op 'onze' vrijwilligers! 

Dagelijks zetten velen vrijwilligers zich in voor het welzijn van (wijk)bewoners van Ruitersbos. Zij zorgen voor extra geluksmomentjes. Dat is direct ook de belangrijkste drijfveer voor vrijwilligers om te doen wat ze doen. 

Zit helpen en aandacht geven ook in uw genen? Wie weet is vrijwilligerswerk bij Ruitersbos dan iets voor u. U kiest zelf wat bij u past en in welke frequentie u zich inzet. U kunt ons bellen voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook direct reageren op een vrijwilligersvacature. Of u vult online onderstaande talentenkaart in. Op basis van uw talenten en interesses kunnen we vast tot een mooie en waardevolle invulling komen.

Contactpersoon

Vacatures Ruitersbos ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 5 actuele vacatures van Ruitersbos en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Ruitersbos? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Ruitersbos geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Ruitersbos ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Ruitersbos geen vrijwilliger vacatures open staan.