's Heeren Loo logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Onze woonzorgparken en andere locaties zijn door heel Nederland te vinden. Door de grootte van de organisatie is er veel expertise aanwezig, waardoor wij een diversiteit aan dienstverlening kunnen bieden. Met meer dan 14.000 professionals zetten wij ons dagelijks in voor onze 9000 cliënten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

's Heeren Loo

Gezinshuis Nistelrode

Jo van Dijkhof

Regio Kantoor

Woon-werkboerderij 'Kraaiveld'

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij willen “Mooi werk” voor professionals en bieden talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken, leren en ontwikkelen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil jij een opleiding volgen in de zorg of welzijn, maar ook aan het werk? Dat kan bij 's Heeren Loo! Bij de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-route) ben je als leerling-werknemer in dienst. Je draait dag-, avond- en weekenddiensten en waar nodig ook nachtdiensten. Eén dag in de week ga je naar school. Je sluit je opleiding af met een mbo-diploma op kwalificatieniveau 1,2, 3 of 4. Arbeidsvoorwaarden en vergoedingen liggen vast in de CAO Gehandicaptenzorg. BBL-leerwerkplekken worden, net als andere vacatures, bekend gemaakt op de vacaturesite van 's Heeren Loo.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

‘Vrijwilligerswerk bij’: Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo? Dan start je met een gesprek met een van onze vrijwilligerscoördinator. Je praat met hem of haar over wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken jullie samen welke vrijwilligersvacature het beste bij jou past.

Vacatures 's Heeren Loo ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 10 actuele vacatures van 's Heeren Loo en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van 's Heeren Loo? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft 's Heeren Loo geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures 's Heeren Loo ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft 's Heeren Loo geen vrijwilliger vacatures open staan.