's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Onze woonzorgparken en andere locaties zijn door heel Nederland te vinden. Door de grootte van de organisatie is er veel expertise aanwezig, waardoor wij een diversiteit aan dienstverlening kunnen bieden. Met meer dan 14.000 professionals zetten wij ons dagelijks in voor onze 9000 cliënten.

Werken bij

Wij willen “Mooi werk” voor professionals en bieden talentvolle mensen een aantrekkelijke werkomgeving waar ze met plezier kunnen werken, leren en ontwikkelen.

Leren bij

Wil jij een opleiding volgen in de zorg of welzijn, maar ook aan het werk? Dat kan bij 's Heeren Loo! Bij de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-route) ben je als leerling-werknemer in dienst. Je draait dag-, avond- en weekenddiensten en waar nodig ook nachtdiensten. Eén dag in de week ga je naar school. Je sluit je opleiding af met een mbo-diploma op kwalificatieniveau 1,2, 3 of 4. Arbeidsvoorwaarden en vergoedingen liggen vast in de CAO Gehandicaptenzorg. BBL-leerwerkplekken worden, net als andere vacatures, bekend gemaakt op de vacaturesite van 's Heeren Loo.

Vrijwilligers bij

‘Vrijwilligerswerk bij’: Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij ’s Heeren Loo? Dan start je met een gesprek met een van onze vrijwilligerscoördinator. Je praat met hem of haar over wat je leuk lijkt om te doen en hoeveel tijd je daaraan wilt besteden. Vervolgens kijken jullie samen welke vrijwilligersvacature het beste bij jou past.

Locaties

's Heeren Loo

Berkenweg 11
3818 LA  Amersfoort

Gezinshuis Nistelrode

Menzel 33
5388 SX  Nistelrode

Jo van Dijkhof

Jo van Dijkhof 44
5672 DA  Nuenen

Regio Kantoor

Hogeweg 26
5911 EB  Venlo

Woon-werkboerderij 'Kraaiveld'

de Roef 4
4285 WR  Woudrichem

Vacatures 's Heeren Loo

Bekijk de 38 actuele vacatures van 's Heeren Loo en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van 's Heeren Loo maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Berkenweg 11
3818 LA
 Amersfoort