S&L Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het bieden van uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vinden we logisch. Maar, menslievende zorg dat is ons echte doel!

Alle mensen zijn gelijkwaardig, elk mens is uniek. Iedereen heeft recht op een goed leven en bij S&L Zorg zorgen we er samen voor dat dit ook voor mensen met een verstandelijke beperking geldt. De kernwaarden van S&L Zorg zijn: Deskundig, Vertrouwend, Uitdagend en Liefdevol.

Midden in de samenleving

S&L Zorg staat midden in de samenleving. Veel mensen binnen en/of gelieerd aan S&L Zorg hebben een bijdrage geleverd aan onze samenleving. De bewoners nemen deel aan activiteiten in de eigen buurt en eigen gemeente. Tevens doen buurtgenoten en andere belangstellenden mee aan activiteiten die op onze locaties worden georganiseerd. Voorbeelden zijn de Halloweenoptocht en het Halloweenfeest met de buurtkinderen en de Koningsnacht met de kindervrijmarkt uit de buurt.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

S&L Zorg

S&L Zorg Lambertijnenhof

S&L Zorg Sterrebos

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het leuke aan het werken bij S&L Zorg is dat je precies weet waarom je je werk doet. Je kent de bewoners waarmee je werkt goed, maar ook de familie en vrienden. Je werkt intensief samen in een klein team en kunt bouwen en vertrouwen op je collega’s en de vrijwilligers die samen met jou het leven van onze cliënten mede bepalen. We werken bij S&L Zorg vanuit een liefdevolle en respectvolle benadering. We begeleiden en ondersteunen onze bewoners, en houden hierbij altijd Regie op eigen leven en Regie op eigen werk in ons achterhoofd.

Jij bent belangrijk!

Werken bij S&L Zorg betekent dat jij belangrijk bent! Onze bewoners rekenen op onze zorg, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat kan best intensief zijn, maar de reacties (hoe klein soms ook) van onze bewoners op jouw inzet kunnen voor jou een forse beloning zijn.

Met zo’n 750 medewerkers en ruim 250 vrijwilligers bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. Hoewel dat best een forse club met collega’s is, zijn we in de zorg een relatief kleine organisatie. Dat maakt ons als organisatie ontzettend flexibel en ambitieus. Jouw inzet en prestaties worden daardoor zeker opgemerkt en maken het verschil. Hierdoor is het mogelijk om op basis van jouw kunnen ook echt het maximale te bereiken!

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen S&L Zorg leren we niet af en toe maar continu. Vakbekwame en deskundige medewerkers dragen immers bij aan goede zorg en begeleiding voor onze bewoners.

Als medewerker krijg je alle kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Aan de hand van een duidelijke visie, een modern opleidingssysteem en door gebruik te maken van de kwaliteiten en expertise die we in huis hebben maken we met elkaar S&L Zorg iedere dag een beetje beter. 

BBL (Beroeps­begeleidende leerweg)
Bij S&L Zorg werken we vaak met BBL-leerlingen in de functie van leerling cliëntbegeleider. We bieden hen graag een fijne en interessante werkplek om zo bij te dragen aan onze medewerkers van de toekomst. De opleiding duurt gemiddeld 3 jaar. Lees meer op: https://werkenbijslzorg.nl/leren-ontwikkelen/ 

Zij-instroom traject
Wanneer je meerdere jaren werkervaring hebt in een ander werkveld en minimaal aantoonbaar MBO 3 niveau kan een verkort leer-werktraject geschikt voor je zijn. Binnen S&L Zorg zien wij dat zij-instromers waardevolle inbreng hebben in de zorg voor onze bewoners. Je krijgt een opleiding waarbij we rekening houden met jouw eerder opgedane kennis, werk- en levenservaring. De opleiding duurt gemiddeld anderhalf jaar. Lees meer op https://www.samenzijnweonbeperkt.nl/verkort-leer-werktraject/

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij S&L Zorg zijn vrijwilligers altijd welkom! Het maakt niet uit hoeveel tijd je hebt. Er is altijd wel iets te doen. Een rondje wandelen of fietsen met een bewoner, samen koken, mee naar één van onze eigen zwembaden of het maken van een uitstapje naar de dierentuin of de stad. Ogenschijnlijk gewone dingen, maar voor onze bewoners bijzondere activiteiten die het leven mooier maken. Meer weten over vrijwilligerswerk bij S&L Zorg? Kijk dan op:  https://werkenbijslzorg.nl/vrijwilligers/.

Vacatures S&L Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 10 actuele vacatures van S&L Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van S&L Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft S&L Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures S&L Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 2 actuele vrijwilligerswerk vacatures van S&L Zorg.

{{loc.title}}

Op dit moment heeft S&L Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.