Sint Anna

Stichting Sint Anna is een kleinschalig verpleeghuis. Sint Anna is gevestigd op het terrein van de Zusters van Julie Postel en biedt 150 plaatsen verpleeghuiszorg, zowel bij somatische als bij psychogeriatrische problematiek.

Sint Anna wil een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van kwetsbare ouderen. Als het thuis niet meer gaat, bieden wij in ons verpleeghuis en daaromheen een fijne, kleinschalige plek. Dit in een groene omgeving aan de rand van Boxmeer. De persoonlijke aanpak is onze kracht. Wij weten wie u bent en wat u wilt.

Behoud van eigen regie, oprechte warme aandacht, behoud van ieders waardigheid en aandacht voor zingeving, vinden we belangrijk. Wij stemmen onze zorg- en dienstverlening af op de wensen en behoeften van bewoners. Dat kan van dag tot dag verschillen.

Ook medewerkers voelen zich gekend en kunnen zichzelf zijn. Wij stimuleren onze medewerkers zich te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Door te denken in mogelijkheden, ontstaat er ruimte voor creativiteit en innovatie. Voor ons zelf en onze (toekomstige) collega’s willen we een aantrekkelijke werkgever zijn.

Onze ambitie is om van iedere dag een mooie dag te maken. Het is goed leven bij Sint Anna in kleinschalige woongroepen. Door de grote inzet van gedreven medewerkers en vrijwilligers lukt het om deze ambitie te realiseren in verbinding met familie, verwanten en samenwerkingspartners.

Sint Anna is opgericht door de zusters van Julie Postel. De belangrijke waarden in het christelijke geloof zijn uitgangspunt in het verlenen van zorg en krijgt nadere invulling in onze kernwaarden.

Werken bij

Bij Sint Anna werk je in een kleine organisatie, de lijnen zijn kort en we weten elkaar snel te vinden. En dat je daarnaast werkt op een prachtige locatie in het gloednieuwe gebouw (of nog een jaartje in het oude gebouw) is natuurlijk mooi meegenomen.

Binnen Sint Anna is de sfeer ongedwongen, er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Samen met je collega’s zorg je voor een warm huis voor bewoners, waarbij welzijn voorop staat en goede zorg is gegarandeerd.

Maar wie kan beter vertellen hoe het is om bij Sint Anna te werken dan je toekomstige collega’s? Lees daarom vooral hun ervaringsverhalen.

Leren bij

Sint Anna hecht veel waarde aan het opleiden van nieuwe collega’s voor de zorg, we bieden hiervoor verschillende BBL-opleidingen aan, zoals de opleiding tot Helpende Plus, Verzorgende IG en Verpleegkundige. De BBL-variant is een combinatie van werken en naar school gaan, waarbij de nadruk ligt op werken en leren in de praktijk. Je gaat één dag per week naar school, je krijgt deze deels vergoedt. De overige uren werk je in de zorg en onder begeleiding van collega’s leer je stap voor stap passende zorg, begeleiding en welzijn aan bewoners te bieden.

We gaan dit traject graag samen met jou aan, je staat er dus niet alleen voor! Je wordt gekoppeld aan een werkbegeleider en samen, met uiteraard jouw andere collega’s, zorgen we voor passende begeleiding en ondersteunen je waar nodig. Uiteraard ben jij wel zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces.

Ook bieden we stageplaatsen voor studenten via de beroeps opleidende leerweg (BOL).

Sint Anna wil graag een lerende organisatie zijn en ook medewerkers die reeds werkzaam zijn in de zorg en die zich graag verder willen ontwikkelen ondersteunen we graag met een passende opleiding.

Vrijwilligers bij

Bij Sint Anna zijn veel vrijwilligers actief. Hun hulp is onmisbaar om allerlei activiteiten te realiseren die voor bewoners belangrijk zijn. Zo hebben we huiskamerbegeleiders en begeleiders voor ontspanningsactiviteiten. Maar ook voor diverse andere activiteiten waardoor bewoners zich thuis voelen. Vrijwilligers bevorderen het contact van bewoners met de leefwereld buiten het verpleeghuis.

Je krijgt begeleiding en aandacht om je snel thuis te voelen en wegwijs te maken. Wees niet bang initiatief te tonen en eigen ideeën in te brengen.

Een huis wordt niet zomaar een thuis. De extra aandacht die jij als vrijwilliger kunt geven aan de bewoners kan dat verschil maken. Je zult er veel waardering en gezelligheid voor terug krijgen.

Wij zien jou als een belangrijke aanvulling op de dienstverlening voor bewoners. Daarom investeren wij in bijscholing en kun je deelnemen aan activiteiten die voor medewerkers georganiseerd worden.

Locaties

Sint Anna

Veerstraat 49
5831 JM  Boxmeer

Vacatures Sint Anna

Bekijk de 7 actuele vacatures van Sint Anna en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sint Anna maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Veerstraat 49
5831 JM
 Boxmeer