Sint Anna logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Sint Anna is een kleinschalig en zelfstandig verpleeg- en verzorgingshuis. Wij bieden liefdevolle zorg, activiteiten en dienstverlening aan onze oudere bewoners. Samen met collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers zorgen we ervoor dat onze 180 bewoners de best mogelijke zorg ontvangen, zorg naar de wens van de bewoner. Dit altijd vanuit onze kernwaarden Gastvrij, Zorgzaam en Spiritueel.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Sint Anna

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Sint Anna werk je binnen een kleine organisatie, waar we graag met elkaar meedenken. De lijnen zijn kort en we weten elkaar snel te vinden. Maar dat is niet het belangrijkste; oog hebben voor elkaar geldt niet alleen naar onze bewoners, maar ook voor onze collega’s. En dat je daarnaast werkt op een prachtige locatie, is natuurlijk mooi meegenomen.

Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast kennen wij een aantrekkelijke regeling ‘Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden’. Uiteraard bestaan er mogelijkheden tot her- en bijscholing, zodat jij je kan blijven ontwikkelen. Zo bieden we bijvoorbeeld voor Verzorgenden jaarlijks de opleiding ‘Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie’ aan. 

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Sint Anna vindt het belangrijk dat er ook in de toekomst voldoende en goede medewerkers zijn in de zorgsector. Daarom leiden wij al jarenlang leerlingen op die een opleiding in de zorg ambiëren of volgen.

Eén van de mogelijkheden is om via Sint Anna een BBL-opleiding tot Verzorgende IG te volgen. Je komt dan in dienst van Sint Anna en volgt de opleiding bij een Regionaal Opleidingscentrum (ROC). Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je Verzorgende IG en bieden we je een contract aan bij Sint Anna. 

De opleiding start, bij voldoende deelnemers, jaarlijks in februari en in september.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Woonzorgcentrum Sint Anna zijn veel vrijwilligers actief. Hun hulp is onmisbaar om allerlei activiteiten te realiseren die voor bewoners belangrijk zijn. Zo hebben we gastvrouwen in de woonkamers en begeleiders voor ontspanningsactiviteiten. Maar ook voor religieuze/culturele activiteiten waardoor bewoners zich thuis voelen. Vrijwilligers bevorderen het contact van bewoners met de wereld buiten het verzorgingshuis.

Als vrijwilliger draagt u bij aan een prettig sociaal leefklimaat en wordt u ingezet bij tal van activiteiten:

  • bewoners begeleiden bij het dagelijks leven in de gemeenschap en de maaltijden, een wandeling of een uitje
  • assisteren bij recreatieve activiteiten zoals o.a. sport- en spelmiddagen, bingo en kaarten maken
  • assisteren bij het koffie inschenken, computeren of gewoon voor een praatje

U krijgt begeleiding en aandacht van de coördinator vrijwilligerswerk, de activiteitenbegeleider en het personeel om uzelf thuis en wegwijs te maken. Wees niet bang initiatief te tonen en eigen ideeën in te brengen.

Een huis wordt niet zomaar een thuis. De extra aandacht die u als vrijwilliger kunt geven aan de bewoners kan dat verschil maken. Help daarom mee in Sint Anna. U zult er veel waardering en gezelligheid voor terug krijgen.

Contactpersoon

Vacatures Sint Anna ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 4 actuele vacatures van Sint Anna en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Sint Anna? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Sint Anna geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Sint Anna ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Sint Anna geen vrijwilliger vacatures open staan.