Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Siza ondersteunt op die momenten dat het nodig is en daagt mensen uit om hun grenzen waar mogelijk te verleggen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant.

Bij Siza denken we in mogelijkheden en draait alles om ontwikkeling. Daarmee creëren we een wereld van verschil voor cliënten en ook voor onze medewerkers. Wij willen het beste uit onszelf en elkaar halen. In het belang van de cliënt en ook voor een prettig en uitdagend werkklimaat.

Kernwaarden
De medewerkers van Siza hebben met elkaar vier kernwaarden geformuleerd die de basis vormen voor ons werk. ‘Wij zijn van betekenis’, ‘wij scheppen kansen’, ‘wij nemen verantwoordelijkheid’ en ‘wij hebben plezier’. Wie dit toepast in zijn dagelijkse werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is.

Werken bij

Maak jij het verschil?
Medewerkers van Siza gaan uitdagingen aan en verleggen grenzen. Gedreven door passie en door het benutten van talenten maken zij samen een wereld van verschil. Wil jij samen met ons het verschil maken? Bekijk dan onze vacatures of laat je gegevens achter en ontvang een vacature alert zodra we een vacature hebben die bij jou past.

Contactpersoon

Siza, afdeling P&O

Leren bij

Als student of leerling krijg je bij Siza de mogelijkheid om brede ervaring op te doen en kennis te maken met allerlei facetten van werken in de gehandicaptenzorg. Er zijn mogelijkheden voor een praktijkplaats binnen een woonlocatie of een locatie voor dagbesteding zoals een activiteitencentrum.

Wij zijn een door Calibris erkend leerbedrijf. Daarmee ben je verzekerd van een goede leerplek met professionele begeleiding, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Ook als je een opleiding volgt buiten de zorgsector zijn er soms mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij onze ondersteunende afdelingen.

Wil je meer weten over leren en werken bij Siza? Neem dan contact op met SizaCollege via 088-3779052.

Vrijwilligers bij

Het netwerk van mensen met een beperking speelt een belangrijke rol als het gaat om zelfredzaamheid, meedoen in de samenleving en kwaliteit van leven. Siza zet zich samen met vrijwilligers, mantelzorgers en andere organisaties hiervoor in. Meer dan 500 vrijwilligers hebben zich bij Siza aangesloten. Zij maken als vrijwilliger hét verschil voor mensen met een beperking. 

Vrijwilliger zijn geeft voldoening. Je gaat om met mensen, die blij zijn met jouw komst. Natuurlijk kan het contact met cliënten soms even wennen zijn. Maar begeleiders ondersteunen je daarbij en maken je wegwijs. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen. Ervaring is welkom, maar zeker niet nodig. We kijken ook vooral naar jouw talent en hoe je voor ons van betekenis kunt zijn. We verwachten vooral betrokkenheid, inzet en enthousiasme.

Wat kun je als vrijwilliger doen?
De activiteiten van de vrijwilligers variëren enorm, net als de tijdsinvestering die het vraagt. Je kiest zelf wat het best bij je past en hoeveel tijd je daar aan kunt besteden. Zelfs met een uur per week of per maand lever je al een waardevolle bijdrage. Bijvoorbeeld door één keer per week met een cliënt een wandeling te maken, samen te koken of te helpen bij een wekelijkse activiteit. Ook kan je ook op ondersteunend en/of managementniveau van betekenis zijn als vrijwilliger. Naast vrijwilligerswerk op regelmatige basis zijn ook vrijwilligers nodig voor jaarlijkse evenementen.

Locaties

AC Karmijnstraat

Karmijnstraat 5
5044 RC  Tilburg

Gespecialiseerde BSO

Prof. Stoltehof 9
5022 KE  Tilburg

Mahlerstraat

Mahlerstraat 391
5011 ME  Tilburg

NAH Woonvoorziening Tilburg

De Schans 123
5011 EN  Tilburg

Prins Willem Alexanderhof

Verdiplein 73a
5049 NL  Tilburg

Siza

Beethovenlaan 405
5011 LJ  Tilburg

St. Willebrordstraat

St. Willebrordstraat 35
5014 CA  Tilburg

Verdiplein

Verdiplein 73a
5049 NL  Tilburg

Wonen/logeren kinderen en jongeren

De Schans 123
5011 EN  Tilburg

Vacatures Siza

Bekijk de 9 actuele vacatures van Siza en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Siza maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Beethovenlaan 405
5011 LJ
 Tilburg