Smart-Coach BV

Smart-Coach biedt begeleiding aan ongeveer 160 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Wij bieden maatwerk in een beschermde woonomgeving of in een eigen woning in Noordoost-Brabant. Wij hebben woonlocaties in Rosmalen, Schijndel en Haaren.

Soms valt een cliënt tussen wal en schip door het complexe probleemveld. Smart-Coach werkt samen met de cliënt om het beste uit de dag te halen. Onze cliënten wonen beschermd of ambulant, kunnen deelnemen aan een behandeling van één van onze gedragsdeskundigen, aan de dagbesteding of hulp in de huishouding aanvragen.

Verdeeld over de verschillende afdelingen en functies werken er 65 mensen met ieder hun eigen karakter en begeleidingsstijl.

Werken bij

Smart-Coach is een familiair bedrijf. Werkgeluk en de gezondheid van medewerkers staan hoog in het vaandel. We leveren maatwerk aan onze cliënten en ook aan onze medewerkers. Naast dat gekeken wordt naar waar jij vrolijk en energiek van wordt, zijn er ook zaken die ‘moeten’. Binnen de protocollen, procedures en beleidszaken wordt hier samen met jou een weg in gevonden.

Ook eigen verantwoordelijkheid is bij ons belangrijk. Zeg wat je doet en doe wat je zegt! Er is een open cultuur waar ruimte is voor je eigen mening en karakter.

Leren bij

Jij leert niet alleen van ons, wij leren ook graag van jou. Volg je een zorg specifieke opleiding op mbo- of hbo-niveau? Regelmatig hebben wij plekken voor stagiaires, leer-werktrajecten en werkervaringsplekken. Je loopt mee in een betrokken team, waarin je als volwaardig teamlid meedraait.

Omdat wij een goede begeleiding willen geven aan zorgverleners in spé zijn deze plekken beperkt.

Locaties

Achter de Haegh

Langeweg 31
5076 AJ  Haaren

De Pastorie

Boschweg 114
5481 TC  Schijndel

FPW

Fort Prins Willem 65
5242 BB  Rosmalen

Hoofdkantoor

Jagersbosstraat 4
5241 JT  Rosmalen

Landgoed

Graafsebaan 160
5244 NL  Rosmalen

Vacatures Smart-Coach BV

Bekijk de 1 actuele vacatures van Smart-Coach BV en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Smart-Coach BV maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Jagersbosstraat 4
5241 JT
 Rosmalen