SMO Helmond e.o.

Bij SMO zetten we ons elke dag in voor mensen die hun leven (tijdelijk) niet zelfstandig vorm en inhoud kunnen geven. Dat doen we op verschillende manieren. Zo bieden we:

  • 24-uurs (crisis)opvang en begeleiding aan dak- en thuislozen, vrouwen (met kinderen), gezinnen en jongeren op twee locaties in Helmond
  • Begeleiding thuis bij mensen die zelfstandig wonen
  • Verschillende vormen van dagbesteding
  • Een eigen supermarkt voor mensen die rond moeten komen met een zeer klein budget.

We helpen mensen die vaak nare ervaringen hebben met relaties, misbruik of mishandeling, schulden, verslaving, een huisuitzetting of psychiatrische problemen. Mensen met een verhaal. 

Bij SMO hoort iedereen erbij en krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jezelf te zijn. Ieder mens heeft wensen, dromen, passies en talenten. Wij gaan in alles wat we doen uit van die wensen en krachten. We zien kansen en kijken naar wat er allemaal wél kan. Dat geldt voor hoe we omgaan met de mensen die wij helpen, maar ook voor hoe wij onze medewerkers zien. Want hoe fijn is het om gezien te worden? Om de ruimte te krijgen jezelf te ontwikkelen? De mogelijkheid te krijgen om het beste uit jezelf te halen?

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze visie delen. Mensen met een ‘sociaal hart’ die sterk in hun schoenen staan. Zoek jij een nieuwe uitdaging? Ga je graag uit van wat er allemaal wél kan? Zie jij op de eerste plaats mensen, in plaats van ‘cliënten’? Dan maken wij graag kennis met jou!

 

Contactpersoon

Manon van de Beek

Locaties

SMO Helmond e.o.

St. Hubertusstraat 2
5701 TC  Helmond

Vacatures SMO Helmond e.o.

Bekijk de 6 actuele vacatures van SMO Helmond e.o. en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SMO Helmond e.o. maak dan een vacature-alert aan.

Welzijn
St. Hubertusstraat 2
5701 TC
 Helmond