SMO-Traverse logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Traverse is er voor mannen, vrouwen, ouderen, jongeren en kinderen. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

‘Samen werken we…aan een nieuwe hoopvolle toekomst!’

Visie
Samen met cliënten verandert Traverse verhalen. Dit doen we door cliënten deel uit te laten maken van een gemeenschap en te zorgen voor een warme, veilige en stabiele omgeving. Daarmee helpen we ze om tot rust te komen en te resetten. Om vervolgens samen doelgericht en vastberaden te werken aan een nieuwe, stabiele basis. Hiervoor bieden wij verschillende vormen van huisvesting in combinatie met uiteenlopende varianten van begeleiding en verzorging.

Bij alles wat we doen, staat de cliënt centraal. Wij gaan uit van wat zij zelf kunnen en willen. De cliënt is verantwoordelijk voor zijn eigen verhaal. En wij verwachten dat onze cliënten die rol pakken en daar geleidelijk steeds meer invulling aan geven. Wij geven ze dat vertrouwen. Zo dragen we bij aan het opbouwen van eigenwaarde en werken we toe naar grip, zelfregie en zelfstandigheid.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

SMO Traverse

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Traverse kom je te werken in een dynamische en multiculturele omgeving waarin de hulpvraag van de cliënt centraal staat. Samen met ongeveer 230 bevlogen medewerkers en 50 vrijwilligers kun jij er een bijdrage aan leveren dat het verhaal van onze cliënten weer een positieve wending krijgt. Je doet dit door op een respectvolle, betrokken manier om te gaan met onze cliënten en je collega’s. 

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, pro actieve collega’s die van aanpakken weten. We zijn een zelfstuderende en platte organisatie, waardoor je veel verantwoordelijk krijgt en vrijheid in de uitvoering van je functie. Het inbrengen en uitwerken van je ideeën wordt erg gewaardeerd.

 Naast deze kansen om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie bieden wij jou het volgende:

  • Inschaling volgens de CAO Sociaal werk;
  • Een 36-urige werkweek met mogelijkheden om je werktijden flexibel in te delen; 
  • Opleidingsmogelijkheden en 1,5% aan loopbaanbudget;
  • Interne doorgroeimogelijkheden;
  • Je krijgt een TalentCoach toegewezen die jou gaat coachen in je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering, waarvan je zelf kunt kiezen hoe en wanneer je deze laat uitbetalen.
  • Goede bereikbaarheid met het OV én de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsenplan.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij vinden het belangrijk om jou als student de kans te geven om je bij ons te ontwikkelen tot aankomende professional. Wij bieden je daarom de kans om bij ons relevante werkervaring op te doen. Regelmatig bieden we stageplaatsen of leer-werktrajecten aan. Op deze manier kun je jouw opgedane kennis toepassen in de praktijk. Kijk voor het actuele aanbod op onze  website.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Een positieve wending aan het verhaal

Vrijwilligers zijn net als medewerkers, goud waard voor onze organisatie. Vrijwilligers dragen direct of indirect, in groepsverband of als maatje, bij aan een stabiele basis, zodat mensen weer een positieve wending aan hun verhaal kunnen geven.

Net dat beetje extra

Als vrijwilliger biedt je net dat beetje extra: individuele aandacht, een luisterend oor, ondersteuning bij activiteiten, zoals sporten, vervoer, koken, klussen, tuinieren etc. Maar ook activiteiten als samen boodschappen doen, naar het buurthuis gaan en bekend raken in de nieuwe woonomgeving kunnen onderdeel zijn van het vrijwilligerswerk.

De juiste match

Traverse wil de juiste match maken op basis van de cliënt behoefte en jouw talenten, wensen en mogelijkheden.

•           Wil je actief en betrokken bijdragen aan een stabiele basis voor cliënten?

•           Wil je kennis en ervaring opdoen?

•           Wil je vrijwilligerswerk dat bijdraagt aan je (studie)loopbaanontwikkeling?

•           Wil je vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw mogelijkheden, ook als dit tijdelijk of incidenteel vrijwilligerswerk betreft?

Neem dan eens een kijkje op onze op onze website voor de actuele vrijwilligersvacatures of neem direct contact op met Monique Hommel, coördinator vrijwilligers. Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je informatie over de organisatie, de doelgroep, het vrijwilligerswerk en eventueel de specifieke vrijwillige vacature waar je op solliciteert.

Contactpersoon

Vacatures SMO-Traverse ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 6 actuele vacatures van SMO-Traverse en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SMO-Traverse? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft SMO-Traverse geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures SMO-Traverse ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft SMO-Traverse geen vrijwilliger vacatures open staan.