SMO Verdihuis

Stichting Maatschappelijke Opvang Verdihuis zet zich in voor kwetsbare volwassenen, jongeren en gezinnen die de grip op hun leven kwijt zijn met (tijdelijke) dakloosheid tot gevolg. We bieden opvang en woonbegeleiding in de omgeving of in een woning van ons. Er wordt integrale zorg geboden op gebied van huisvesting, financiën, dagbesteding, sociale contacten, psychische en lichamelijke gezondheid, zingeving en praktisch functioneren. Er werken ongeveer 100 medewerkers, samen bedienen we ongeveer 1000 cliënten per jaar.

Wij doen er alles aan om mensen die het om welke reden dan ook moeilijk hebben weer opnieuw te laten deelnemen aan de samenleving.

We bieden:

  • Opvang (dag-, nacht- en crisisopvang)
  • Ambulante woonbegeleiding
  • Begeleid wonen
  • Moeder-kind huizen
  • Woonopvang
  • Preventieve woonbegeleiding
  • Beschermd wonen

De cliënten bestaan uit mensen die in problemen zijn geraakt door zeer verschillende oorzaken. Het gaat ook om kwetsbare mensen die een veelheid van problemen van psychische, relationele, psychosociale en financiële aard zijn. Ook kunnen problemen gevolg zijn van verslavingshistorie, detentie, geweld, enzovoort. Vaak zijn het combinaties van meerdere problemen, waardoor er sprake is van complexe problematiek.

Werken bij

Een levendige organisatie met ongeveer 100 medewerkers in een goed werkklimaat met veiligheidsvoorzieningen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO Sociaal Werk is van toepassing. 

Er is sprake van een sfeer waar betrokkenheid en mensen centraal staan binnen een gezond zakelijke dienstverlening. 

Dat alles binnen een goed uitziende werkomgeving en in een collegiale sfeer waar openheid, humor en relativeringsvermogen als belangrijk worden gezien. Er is sprake van een relatief platte organisatiestructuur met korte lijnen. 

Kortom: SMO Verdihuis is de moeite waard om je kwaliteiten voor in te zetten!

Leren bij

Een stevige ervaringsplaats in zorg en welzijn! 

Er is jarenlang ervaring met stagiaires, met name van HBO-MW en SPH.
Slagen als stagiaire bij een organisatie als SMO Verdihuis geeft een volle rugzak voor een verdere carrière. Daarnaast zien we goede stagiaires vaak een plaats verwerven binnen onze organisatie en zijn we blij met kwalitatief goede, jonge medewerkers in dit toch hectisch werkveld.

Locaties

SMO Verdihuis

Kardinaal de Jongstraat 17
5348 BG  Oss

Vacatures SMO Verdihuis

Bekijk de 2 actuele vacatures van SMO Verdihuis en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SMO Verdihuis maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Welzijn
Kardinaal de Jongstraat 17
5348 BG
 Oss