SOVAK logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Elke dag opnieuw.

Jouw werk bij SOVAK is waardevol. Je bent betrokken bij onze cliënten en nieuwsgierig naar wat zij prettig vinden, naar hun wensen en achtergrond. Onze gezamenlijke betrokkenheid is een onderdeel van het maatwerk dat we leveren. Niemand is hetzelfde. Daarom ondersteunt en begeleidt SOVAK cliënten op een manier die hen de ruimte geeft om zoveel mogelijk hun eigen leven in te richten en zelf keuzes te maken. Dat doen we niet alleen. Wij werken samen met  het netwerk van de cliënt, vrijwilligers en onze samenwerkingspartners.

Bij SOVAK werken we met zelforganiserende teams. Als teamlid krijg je veel verantwoordelijkheid, en ruimte. Dat betaalt zich terug in een goed leven voor onze cliënten en een fijnere manier van werken voor jou. 

Laat ons weten wat je zoekt!
Bij SOVAK vind je veel verschillende functies ter ondersteuning, waarbij je direct of indirect contact hebt met de cliënten. We hebben begeleiders in onze woonomgevingen en activiteitenbegeleiders op de activiteitencentra en in de buitenschoolse opvang. Ook is er een team van zorgspecialisten, waaronder bijvoorbeeld gedragsdeskundigen, fysio- en ergotherapeuten. Naast deze functies, werken bij SOVAK ook collega’s in ondersteunende en adviserende functies. Bij SOVAK vind je ook ruimte om aan de slag te gaan als flexmedewerker. Wil je overstappen naar de zorg of sta je aan het begin van je carriere in de zorg? SOVAK biedt verschillende leer- en werktrajecten zoals BBL, BOL, PGL en ruimte voor zij-instromers.

Hebben we op dit moment geen betaalde baan die bij jou past, maar wil je wel iets betekenen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij ontmoeten jou graag en onderzoeken samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

SOVAK centraal kantoor

Vacatures SOVAK ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 24 actuele vacatures van SOVAK en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SOVAK? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft SOVAK geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures SOVAK ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft SOVAK geen vrijwilliger vacatures open staan.