SOVAK logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij SOVAK willen we het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Elke dag. We kennen onze cliënten, werken samen en blijven onszelf ontwikkelen. 

Nieuwsgierig en ondersteunend
Werken bij SOVAK betekent waardevol werk doen. We zijn betrokken bij onze cliënten en nieuwsgierig naar hun wensen en achtergrond. We bieden maatwerk, want niemand is hetzelfde. SOVAK wil cliënten ondersteunen en begeleiden, zodat zij zoveel mogelijk hun eigen leven in kunnen richten en keuzes kunnen maken. Daarbij werken we samen met vrijwilligers, het netwerk van de cliënt en samenwerkingspartners. En we werken met zelforganiserende teams. Als medewerker krijg je verantwoordelijkheid, meer ruimte en minder regels. Kortom, een goed leven voor cliënten, fijn werken voor jou. Want elke dag doet ertoe, en jij doet ertoe. 

Waar ben jij naar op zoek?
SOVAK heeft veel verschillende functies. We hebben begeleiders in de woonomgeving en activiteitenbegeleiders op de activiteitencentra en buitenschoolse opvang. Ook is er een team van zorgspecialisten, waaronder gedragskundigen, fysio- en ergotherapeuten. Naast deze direct cliëntgebonden functies werken bij SOVAK ook mensen in ondersteunende en adviserende functies. Je kunt bij SOVAK ook aan de slag als flexmedewerker of BBL-traject of een beroepsopleidende leerweg (BOL). Hebben we geen betaalde baan maar wil je wel iets betekenen? Dan ben je altijd welkom als vrijwilliger. Wat past bij jou?

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

SOVAK centraal kantoor

Vacatures SOVAK ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 29 actuele vacatures van SOVAK en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SOVAK? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft SOVAK geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures SOVAK ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 4 actuele vrijwilligerswerk vacatures van SOVAK.

{{loc.title}}

Op dit moment heeft SOVAK geen vrijwilliger vacatures open staan.