Wij vragen

De ongeveer 145 vrijwilligers, die zich in het St. Anna Ziekenhuis inzetten voor onze patiënten en medewerkers, zijn onmisbaar. Ze zetten zich in op allerlei manieren:

 • Ze begeleiden patiënten van en naar hun afspraak;
 • Als gastvrouw/gastheer bij hoofdentree, in huiskamers, op de SEH en op de poli's;
 • Als shuttlebus chauffeur;
 • Als buddy voor patiënten;
 • Als pianist;
 • En ze assisteren bij activiteiten zoals de Open Dag of voorlichtingsbijeenkomsten.

Samen met je collega coördinator geef je functioneel leiding aan de vrijwilligers binnen het St Anna ziekenhuis. Je werft en instrueert nieuwe vrijwilligers, coördineert de vrijwillige inzet en coacht de vrijwilligers door het voeren van (voortgangs)gesprekken.
Je adviseert vakinhoudelijk in het ziekenhuis over de mogelijkheden van de vrijwillige inzet. Je ontwikkelt, introduceert en borgt nieuwe of aangepaste vrijwilligerstaken.
Je draagt het belang van vrijwilligerswerk uit naar de omgeving, onderhoudt actief je netwerkcontacten en volgt lokale tot internationale ontwikkelingen om bij te blijven in je vakgebied. Naast deze taken ben je samen met je collega coördinator verantwoordelijk voor de administratie, het budgetbeheer en geef je samen uitvoering aan het opgestelde vrijwilligersbeleid en - jaarplan. Je bent flexibel in je werkdagen om alle vrijwilligers frequent te ontmoeten en voor de overbrugging van de vakantie van je collega. Als kers op de taart organiseer je samen met je collega het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbaar werkveld, bij voorkeur de zorg en je hebt zelf ervaring opgedaan in het verrichten van vrijwilligerswerk.
 • Je draagt met vernieuwende ideeën en enthousiasme bij aan een optimale toegevoegde waarde van onze vrijwilligers
 • Je bent een ervaren en representatieve kandidaat die verbindingen kan leggen tussen mensen en in netwerken. Je bent een mensenmens;
 • Je zet mensen in hun kracht; door aan de ene kant te motiveren, aan de andere kant te relativeren;
 • Je kunt goed luisteren en in gesprek gaan. Je kunt goed omgaan met conflicten en tegenstrijdige belangen;
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken en je bent een organisatietalent;
 • Je bent computervaardig;


Arbeidsvoorwaarden
Herken je jezelf in onze kernwaarden: verbindend & vindingrijk, professioneel & persoonlijk en beschik je over bovenstaande kennis en vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Wij bieden je een baan voor 20 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. Salariëring wordt beoordeeld op basis van kennis en ervaring!

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

De selectieprocedure bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek met het afdelingshoofd hoteldiensten en de collega coördinator vrijwillige inzet. Daarna zal in een volgende ronde een e-assessment en meeloopmoment volgen. Tenslotte zal er een tweede gesprek volgen om dieper in te gaan op de rapportage van het e-assessment en het meeloopmoment en is er een kennismaking met een aantal vrijwilligers.

Contactinformatie
Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 040-2864885.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit, om via onderstaande sollicitatiebutton, te reageren. Dit kan nog tot 25 mei 2021. Je sollicitatiebrief mag je richten aan Nicole Muntendam. De gesprekken zullen plaats vinden op donderdag 10 juni.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Over St. Anna Zorggroep
De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.726660

Vorige Volgende