St. Elisabeth Roosendaal

St. Elisabeth Roosendaal is hét woonzorgcentrum voor ouderen die persoonlijke zorg en een huiselijke sfeer belangrijk vinden. Cliënten, medewerkers en vrijwilligers creëren samen een Thuis met karakter. Met 250 enthousiaste medewerkers en vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan de 130 cliënten in ons verzorgings- en verpleeghuis. De 60 cliënten die zelfstandig op ons complex wonen, ontvangen thuiszorg op maat.

Tijdelijke opname is mogelijk. Thuiswonenden zijn welkom bij ons dagbestedingsprogramma, het verenigingsleven en in ons restaurant.

Woont u eenmaal in St. Elisabeth, dan hoeft u in principe niet meer te verhuizen want wij bieden het volledige pakket 'wonen en zorg' onder één dak. Dat is fijn, want verhuizen naar een woonzorgcentrum is een grote stap.

Werken bij

Geen vacature in jouw vakgebied en wil je toch je belangstelling kenbaar maken? Stuur dan een open sollicitatie in. Als je kennis en ervaring aansluiten op één of meerdere bestaande functies binnen onze organisatie, nemen we deze voor een jaar op in onze portefeuille. Ontstaat er binnen dat jaar een vacature die aansluit op jouw profiel, dan nemen wij contact met je op.  

Locaties

St. Elisabeth Roosendaal

Wouwseweg 21
4703 BL  Roosendaal

Vacatures St. Elisabeth Roosendaal

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van St. Elisabeth Roosendaal maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Wouwseweg 21
4703 BL
 Roosendaal