Standby thuiszorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Standby thuiszorg is een dienstverlenende organisatie die zich richt op bemiddeling van zelfstandig zorgverleners in de thuiszorg. Standby thuiszorg bemiddelt tussen zorgverlener (zzp’er) en cliënt (zorgvrager) of andere opdrachtgever. We organiseren complete zorg thuis: alles wat de cliënt nodig heeft om veilig en vertrouwd thuis te blijven wonen. Standby thuiszorg organiseert lange zorgmomenten, vanaf twee aaneengesloten uren. Wanneer een zorgvraag binnenkomt wordt een klein team van zorgverleners samengesteld. De samenstelling van dit team wordt afgestemd op zowel de wensen van de cliënt als die van de zorgverlener.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Standby thuiszorg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Standby thuiszorg is een unieke en snelgroeiende thuiszorgorganisatie. Al ruim 20 jaar bemiddelen wij tussen complexe zorgvragen en teams van zelfstandige zorgprofessionals waarbij wij het alternatief zijn voor het verpleeghuis of hospice. Onze cliënten staan altijd centraal, wij zorgen ervoor dat zij de regie kunnen houden over hun leven. Wij werken met enthousiaste zorgprofessionals die echte zorg willen verlenen.

Contactpersoon

Vacatures Standby thuiszorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Standby thuiszorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Standby thuiszorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Standby thuiszorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Standby thuiszorg geen vrijwilliger vacatures open staan.