Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Star-SHL is een organisatie met 1.300 professionals die bijdragen aan de gezondheid van mensen door zorgverleners en cliënten snel zekerheid te geven met betrouwbare, medisch diagnostische informatie. Ons werkgebied is Zuidwest-Nederland, waar wij hoogwaardige medische diagnostiek leveren. Daarnaast geven wij ondersteuning en adviezen aan eerstelijns zorgprofessionals, zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Dankzij ons fijnmazig netwerk met meer dan 400 locaties zijn wij altijd dichtbij de cliënt.

Star-SHL beschikt over moderne laboratoria en diagnostische centra voor onder meer echo’s, röntgenonderzoek, oogfoto’s, botdichtheidsmetingen en onderzoek naar hart- en longfuncties. Met onze trombose-, en oproep- en bewakingsdienst ondersteunen wij mensen met een chronische ziekte als suikerziekte of longaandoeningen. Dankzij ons logistieke netwerk en het gebruik van moderne digitale technologie zijn de onderzoeksresultaten altijd snel beschikbaar.

Wij willen zinvolle en zuinige zorg leveren. Daarom werkt Star-SHL samen met andere zorgaanbieders en spelen we in op de verwachtingen van onze klanten, door onze diensten continu te verbeteren en waar mogelijk te overtreffen. We zijn innovatief in ons aanbod. Dit alles doen wij vanuit een maatschappelijk perspectief en duurzaam werkgeverschap, waarbij wij onze medewerkers steeds uitdagen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Star-SHL

Star-SHL Bloedafname locaties in Brabant

Vacatures Star-SHL ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Star-SHL en vind de baan die bij jou past.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Star-SHL geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Star-SHL ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Star-SHL geen vrijwilliger vacatures open staan.