Stepping Stones logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stepping Stones biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Samen creëren we zorg op maat en een beschermend huishouden. Zo ontstaat een familiegevoel, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.

Onze 14 sfeervolle zorgvilla’s vindt u door het hele land. Het zijn unieke, bijzondere gebouwen met een kleinschalige opzet en een herkenbare en overzichtelijke indeling. Vaak zijn het historische panden met opvallende of bijzondere elementen. Er is voldoende ruimte voor sociale contacten, maar we zorgen ook voor genoeg privacy. Elke villa heeft een vast team, dat de bewoners door en door kent. Zo kunnen we echt zorg op maat bieden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Servicebureau Stepping Stones

Villa Eikenbosch

Villa Gardiaan

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij één van onze villa’s is vergelijkbaar met een dag binnen een gezin. We vinden het belangrijk om een familiegevoel te creëren, zodat bewoners, maar ook familie, vrienden en onze medewerkers, zich écht thuis kunnen voelen in onze zorgvilla’s. Een huis is niet zomaar een thuis, dus we werken samen om dat thuisgevoel en familiegevoel te creëren. Dit doen we mede door een veilige en warme omgeving te bieden in kleinschalige en overzichtelijke zorgvilla’s. Ook is onze zorg echt maatwerk, elke bewoner is anders en we willen de bewoner zo goed mogelijk leren kennen. 

Daarom krijgen medewerkers echt de tijd om aandacht te besteden aan de bewoners. Wij vertrouwen op hun eigen inzicht in inhoud en volgorde van taken. Ook krijgen ze veel vrijheid om zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. We gaan ook graag met een medewerker in gesprek over zijn of haar wensen en ideeën en vooral hoe wij hiermee kunnen helpen.

Als zorgprofessionals zijn wij eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van onze zorg, maar dat kunnen we niet alleen. Het zorgteam werkt daarom intensief samen met externe zorgverleners, vrienden, vrijwilligers, familie en – misschien wel de belangrijkste – de bewoners. Onze zorgteams zijn klein en hecht, waarbij op z’n tijd naast je werkzaamheden ook ruimte is voor ontspannen momenten met collega’s en bewoners. Zoals samen genieten van een heerlijke lunch of een activiteit.

Een fijne werkplek waar medewerkers zich thuis voelen, waar ieder zijn of haar kwaliteiten goed kan benutten en waar je met plezier naar je werk gaat zijn speerpunten in onze organisatie identiteit.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Stepping Stones is het mogelijk om stage te lopen. BBL Mogelijkheden hebben wij nog niet binnen Stepping Stones. Wellicht in de toekomst.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen Stepping Stones. Villa Gardiaan heeft altijd behoefte aan vrijwilligers om op gezette tijden samen met de bewoners activiteiten te ondernemen. Dit kan heel eenvoudig zijn, bijvoorbeeld een spelletje spelen, wandelen of samen een kopje koffie drinken en/of de krant te lezen. Mogelijk heeft u ook hobby’s die u graag met onze bewoners zou willen delen.

Contactpersoon

Vacatures Stepping Stones ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 3 actuele vacatures van Stepping Stones en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stepping Stones? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stepping Stones geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stepping Stones ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stepping Stones geen vrijwilliger vacatures open staan.