BredaMantelzorg

BredaMantelzorg is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg, kan bij BredaMantelzorg terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op maat. BredaMantelzorg is er voor alle mantelzorgers van 4 tot 99+ in Breda, Bavel, Ulvenhout, Teteringen en Prinsenbeek. Dat doen we op verschillende manieren. We ondersteunen door middel van persoonlijke gesprekken over inzet van een vrijwilliger. Ook organiseren we workshops, mantelzorggroepen of andere activiteiten.

Werken bij

Werken bij BredaMantelzorg is werken in een dynamische omgeving, waar veel ruimte is voor eigen initiatief en ideeën. We zijn een daadkrachtige club, die op innovatieve wijze vorm geeft aan ondersteuning van mantelzorgers in de gemeente Breda.

Contactpersoon

Karin Bogaers / Laura Loman

Leren bij

Als kenniscentrum is BredaMantelzorg een belangrijke leerwerkplek voor studenten en stagiaires om praktijkervaring op te doen in zorg en welzijn.

Vrijwilligers bij

Bij BredaMantelzorg werken ongeveer 220 vrijwilligers. Als vrijwilliger bij BredaMantelzorg maak je bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man met dementie. Drink je een kopje koffie met een jonge vrouw met een spierziekte. Of pak je een terrasje met een man die een hersenbloeding heeft gehad. Tegelijk help je de mantelzorger, omdat die even tijd voor zichzelf heeft. Ook kun je vrijwilliger worden bij BredaMantelzorg op kantoor, zoals vrijwillig consulent of Razende Reporter. Er is altijd vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Locaties

BredaMantelzorg

Wethouder van Haperenstraat 36 c
4813 AM  Breda
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Welzijn
Wethouder van Haperenstraat 36 c
4813 AM
 Breda