Stichting Het Werkt

Stichting Het Werkt is een maatschappelijk betrokken organisatie die beschermd wonen en ambulante begeleiding biedt in de regio Tilburg. Met zo’n 50 medewerkers ondersteunen wij ongeveer 100 cliënten, waarvan de helft in een van onze zeven kleinschalige woonvoorzieningen. Daarnaast is er een groot aantal vrijwilligers en dagbesteders actief bij GroeiTuin013, een innovatief stadslandbouwproject van Stichting Het Werkt.

Werken bij

Stichting Het Werkt is een waarden-gestuurde organisatie. Veel cliënten hebben een grote afstand tot de maatschappij en zijn teleurgesteld in de hulpverlening. Wij gaan uit van de eigen doelen en wensen van de cliënt, maar ook van diens verantwoordelijkheid en eigen kracht. Begeleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Medewerkers van Stichting Het Werkt werken op een gelijkwaardige, laagdrempelige manier waardoor mensen tot hun recht komen en in de kracht worden gezet. Vanzelfsprekend is er ook veel aandacht en ruimte voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers zelf.

Contactpersoon

Jeffrey van den Berg

Leren bij

Bij Stichting Het Werkt zijn stagiair(e)s van zowel MBO als HBO opleidingen van harte welkom. Gezien de omvang van de organisatie is het aantal plaatsen echter beperkt.

Contactpersoon

Jeffrey van den Berg

Vrijwilligers bij

Er zijn enkele vrijwilligers actief in de woonvoorzieningen van Stichting Het Werkt. De meeste vrijwilligers zijn echter betrokken bij GroeiTuin013. De samenwerking tussen mensen met heel verschillende achtergronden maakt GroeiTuin013 een gezellige, open en inspirerende plek waar ieder op eigen wijze en naar eigen mogelijkheden actief kan zijn. 

Informatie over GroeiTuin013

Contactpersoon

Mariel Hallie

Locaties

GroeiTuin013

Reeshofdijk 30
5044 VB  Tilburg

Stichting Het Werkt

Wilhelminapark 121
5041 EH  Tilburg

Vacatures Stichting Het Werkt

Bekijk de 1 actuele vacatures van Stichting Het Werkt en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Het Werkt maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Welzijn
Wilhelminapark 121
5041 EH
 Tilburg