Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Huisartsenposten Midden-Brabant is een stichting, die is opgericht door huisartsen die werkzaam zijn in de regio Midden-Brabant. Het zijn de huisartsen die hun praktijk hebben in een van de volgende woonplaatsen: Berkel-Enschot, Diessen, Drunen, Gilze, Goirle, Haaren, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Riel, Sprang-Capelle, Tilburg, Udenhout, Waalwijk, Waspik.
Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant is de toegangspoort tot medische zorg in avond- nacht en weekenduren. 
 
Tegenwoordig worden alle diensten buiten de praktijktijden vanuit het callcenter te Tilburg verzorgd. Daarnaast hebben wij een kleine locatie te Waalwijk. Naast de huisartsen zijn op de huisartsenpost ook doktersassistenten ANW werkzaam, zij staan patiënten telefonisch te woord. Tevens zijn er baliemedewerkers, zij ontvangen patiënten die een afspraak hebben op één van de locaties. Tevens wordt de huisarts, die visite rijdt, in een speciale auto gereden door een chauffeur, die ook medische assistentie kan verlenen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij de huisartsenpost, is kiezen voor een afwisselende en dynamische werkomgeving waarin een stevig beroep gedaan wordt op zowel jouw analytisch en probleemoplossend vermogen als op jouw communicatieve vaardigheden. Tijdens de diensten heb je intensieve contacten met heel veel verschillende mensen die stuk voor stuk een eigen manier van communiceren hebben. Je werkt altijd in een team van baliemedewerkers, chauffeurs, dienstdoende huisartsen en collega doktersassistenten ANW. 

Deze laatste zijn de eerste schakel naar zorgverlening en zijn getraind in het stellen van de juiste vragen voor een snelle eerste beoordeling. Dit stramien van vragen is opgesteld door artsen en wordt ondersteund door een geautomatiseerd triagesysteem. 

Omdat de huisartsenpost open gaat als de huisartsenpraktijken sluiten, zijn de werktijden uitsluitend in de avond, nacht- en weekenduren. Ideaal dus als je liever niet overdag wilt werken.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant biedt diverse stagemogelijkheden aan, omdat we willen investeren in onze toekomst. Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken samen met het ROC Tilburg. We bieden 1e en 2e jaars studenten van de BOL-opleiding tot Doktersassistent de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Neem contact met ons op als je hier interesse in hebt.

Vacatures Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Stichting Huisartsenposten Midden-Brabant geen vrijwilliger vacatures open staan.